eLoket energiebesparing open: KHN biedt hulp!

22-03-2019

Het eLoket van de overheid waar je je energiebesparende maatregelen moet registreren is open. KHN komt met een speciale aangiftehulp voor jou als horecaondernemer.

Verbruikt jouw bedrijf meer dan 50.000 kWh aan elektriciteit of meer dan 25.000 m3 gas per jaar? Dan ben je verplicht om je voor 1 juli a.s. te registreren bij het eLoket Informatieplicht Energiebesparing van de overheid. Daarbij moet je aangeven welke maatregelen jij neemt om energie te besparen. Het eLoket is sinds deze week open. KHN Energie komt binnenkort met een speciale aangiftehulp voor jou als horecaondernemer. Lees hieronder meer.

De overheid zet in op energiebesparing; ook van horecabedrijven. Naast de lijst met Erkende Maatregelen om te zien wat je kunt doen om energie te besparen, geldt vanaf dit jaar een informatieplicht. Dat houdt in dat je - als je bedrijf meer dan 50.000 kWh aan elektriciteit of meer dan 25.000 m3 gas per jaar verbruikt - vóór 1 juli 2019 bij het eLoket van de overheid moet hebben gemeld welke maatregelen je hebt genomen om energie te besparen. Alle informatie over de registratieplicht vind je hier: https://wattjemoetweten.nl/ Via die link kan je ook direct inloggen en aan de slag met de registratie van jouw bedrijf.

 

 

WATTjemoetweten-campagnebeeld

KHN komt met aangiftehulp voor de horeca

Om jou als horecaondernemer te helpen bij de registratie, bieden we vanaf april een aangiftehulp aan, specifiek gericht op de horeca en de energiebesparingsmogelijkheden in onze branche. Deze aangiftehulp maakt het registeren voor jou eenvoudiger. De aangiftehulp wordt op dit moment ontwikkeld en we informeren je hier binnenkort verder over. Lancering wordt verwacht in april en uiteraard bieden we de aangiftehulp voor jou, als KHN-lid, met een korting aan.

Vragen?

Als KHN-lid kun je met vragen contact opnemen met de adviseurs van KHN via 0348 48 94 89 of mail naar info@khn.nl. Voor advies over energie-inkoop en energiebesparing kun je ook terecht bij KHN Energie.

Meer informatie

Meer informatie over de informatieplicht vind je op https://wattjemoetweten.nl

Terug