Download de gratis KHN App

Hoge korting op Sena-rechten achtergrond- en amusementsmuziek

Sena incasseert de vergoedingen voor de naburige rechten en verdeelt deze vervolgens onder haar rechthebbenden: artiesten en platenproducenten. KHN heeft tot en met 2018 afspraken gemaakt waardoor u ten opzichte van het Sena-markttarief altijd aanzienlijk bespaart op deze licentie.

Uw KHN-voordeel!
- Hoge kortingen ten opzichte van het reguliere tarief
- Jaarlijks een vast bedrag op basis van het door u opgegeven muziekgebruik
- Alle muzieklicenties afgehandeld via een exclusieve voordelige KHN-regeling

Tarieven 2017
- De KHN Sena-tarieven worden gebaseerd op uw bekende en/of opgegeven vormen van muziekgebruik: voor achtergrondmuziek de oppervlakte (m²) en voor amusementsmuziek de oppervlakte (m²) plus het aantal openstellingen per jaar. En voor amusementsmuziek tijdens evenementen met een maximale entreeprijs van € 25 (exclusief btw)*.
- De licenties voor het muziekgebruik in bijvoorbeeld fitness-/ wellnessruimten, verkoop – en/of bedrijfsruimten of doorzendrechten kunnen –indien opgegeven- ook via KHN worden afgerekend. Op deze overige licenties ontvangen KHN-leden 17,5% korting op de voor die activiteit geldende tarieven.

*Voor amusementsmuziek tijdens evenementen met een entreeprijs hoger dan € 25 (exclusief btw) geldt een tarief van 1,5% over de opbrengst. In dat geval is dat een additionele vergoeding bovenop de bestaande licentiekosten die u via KHN afdraagt. Evenementen kunt u aanmelden via branche@sena.nl.

Wat moet u doen om te profiteren?
Als u in 2016 al gebruikmaakte van de Buma- en Sena-regelingen dan hoeft u geen nieuwe opgave te doen van uw m² en/of m² - en van aantal openstellingen voor amusementsmuziek. KHN berekent uw nieuwe Sena-tarief dan op basis van de bij ons bekende gegevens. Meer informatie over de geldende Sena-tarieven vindt u op www.sena.nl.

Meer informatie
Sena
T: 035 625 17 00
sena@sena.nl
sena.nl

Terug