Hoge korting op Sena-rechten achtergrond- en amusementsmuziek

Sena incasseert de vergoedingen voor de naburige rechten en verdeelt deze vervolgens onder haar rechthebbenden: artiesten en platenproducenten. KHN heeft tot en met 2018 afspraken gemaakt waardoor u ten opzichte van het Sena-markttarief altijd aanzienlijk bespaart op deze licentie.

Uw KHN-voordeel!

- Hoge kortingen ten opzichte van het reguliere tarief
- Jaarlijks een vast bedrag op basis van het door u opgegeven muziekgebruik
- Alle muzieklicenties afgehandeld via een exclusieve voordelige KHN-regeling

Tarieven 2018

- De KHN Sena-tarieven worden gebaseerd op uw bekende en/of opgegeven vormen van muziekgebruik: voor achtergrondmuziek de oppervlakte (m²) en voor amusementsmuziek de oppervlakte (m²) plus het aantal openstellingen per jaar. En voor amusementsmuziek tijdens evenementen met een maximale entreeprijs van € 25 (exclusief btw)*.
- De licenties voor het muziekgebruik in bijvoorbeeld fitness-/ wellnessruimten, verkoop – en/of bedrijfsruimten of doorzendrechten kunnen –indien opgegeven- ook via KHN worden afgerekend. Op deze overige licenties ontvangen KHN-leden 17,5% korting op de voor die activiteit geldende tarieven.

*Voor amusementsmuziek tijdens evenementen met een entreeprijs hoger dan € 25 (exclusief btw) geldt een tarief van 1,5% over de opbrengst. In dat geval is dat een additionele vergoeding bovenop de bestaande licentiekosten die u via KHN afdraagt. Evenementen kunt u aanmelden via branche@sena.nl.

Wat moet u doen om te profiteren?

Als u in 2017 al gebruikmaakte van de Buma- en Sena-regelingen dan hoeft u geen nieuwe opgave te doen van uw m² en/of m² - en van aantal openstellingen voor amusementsmuziek. KHN berekent uw nieuwe Sena-tarief dan op basis van de bij ons bekende gegevens. Meer informatie over de geldende Sena-tarieven vindt u op www.sena.nl.

Uw muziekgebruik wijzigen of beëindigen

Wat moet u doen als u uw muziekgebruik wilt wijzigen of beëindigen? Geef een aanpassing van uw muziekgebruik zo snel mogelijk door aan KHN. Als u de wijziging voor 1 februari doorgeeft, wordt de aanpassing nog in het lopende jaar toegepast. Wijzigingen die na 1 februari worden doorgegeven,  gaan per volgend jaar in. Wijzigingen worden nooit met terugwerkende kracht toegepast.

De SENA regeling van KHN werkt enkel met jaarlicenties. Daarom is het niet mogelijk om uw Sena-regeling tussentijds te beëindigen. Er zal dus geen restitutie plaatsvinden. Heeft u vragen over uw kortingsregeling via KHN? Neem dan contact op met KHN, via 0348 48 94 75.

Meer informatie
Sena
T: 035 625 17 00
sena@sena.nl
sena.nl

Terug
KHN Ledenvoordelen