BookDinners.nl is een boekingsplatform voor restaurants. Het platform beschikt over een nieuw soort zoekmachine, bestaande uit een set interactieve vragen. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig de meest relevante restaurants te vinden.

Wanneer een restaurant gebruik maakt van één van de verschillende online reserveringssystemen is dit restaurant direct te reserveren of kan het worden toegevoegd aan lijsten voor een later moment.

Regel je reserveringen met BookDinners

Voor slechts € 25 per maand (geen commissiekosten!) wordt jouw restaurant via BookDinners online reserveerbaar op je eigen website, Facebook, BookDinners.nl en Google Reserveren. Je zorgt voor optimale bezetting door het gebruik van spreiding en tijdslots met begin- en eindtijd. Ook je gast registratie regel je makkelijk en online met BookDinners! Bekijk meer informatie over dit KHN-Ledenvoordeel en meld je restaurant aan.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens