Afdeling Vijfheerenlanden

KHN afdelingsnieuws

Introductie nieuw bestuur KHN Vijfheerenlanden

02-04-2019
-

Sinds 1 januari 2019 is de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden een feit! Een samenvoeging van de gemeente Vianen, Leerdam en Zederik. Dat betekent ook een nieuwe indeling voor de lokale afdelingen van KHN.

Even voorstellen: nieuwe KHN regiomanager Jeanne Kroon

22-01-2019
-

Graag stel ik me even aan jou voor: mijn naam is Jeanne Kroon en per januari 2019 ben ik officieel jouw contactpersoon bij Koninklijke Horeca Nederland.

Lokaal horecanieuws in de media

Informatiebijeenkomst Initiatief TruStone: Stakeholders werken samen aan een verantwoorde natuursteensector

18-06-2019 - Maandag 1 juli 2019 vanaf 15.30 bij Michel Oprey & Beisterveld, De Limiet 21A, Vianen Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de informatiebijeenkomst over het multi-stakeholderinitiatief TruStone op maandag 1 juli 2019 in de showroom van Michel Oprey & Beisterveld te Vianen. De bijeenkomst start om 15.30u en duurt tot circa 18.00u. Aansluitend is er gelegenheid om informeel van gedachten te wisselen. Voor catering wordt gezorgd.

E+H seminar Instrumentatie & Analyse

17-06-2019 - Endress+Hauser organiseert op woensdag 19 juni het Instrumentatie & Analyse-seminar in Hotel van der Valk in Vianen. Het seminar richt zich op het vergroten van de effectiviteit en efficiency van de processen in de industrie, door de juiste inzet van instrumentatie en automatisering. Zo is er een presentatie over procesoptimalisatie met inline Raman spectroscopie en een praktijkcase van Nouryon.

Jeugd-tbs voor jonge overvaller Viaanse Albert Heijn

14-06-2019 - VIANEN • De 17-jarige jongen die eind vorig jaar in Vianen de Albert Heijn heeft overvallen, is vrijdag, door de rechtbank in Utrecht veroordeeld tot 1 jaar gevangenisstraf en jeugd-tbs. De jonge verdachte heeft vijf supermarkten overvallen in Midden-Nederland. Bij de laatste overval in Vianen werd hij samen met zijn 18-jarige vrienden en vermeende medeplichtige opgepakt in een hotel in Vianen. Het stel kreeg de bijjnaam 'Bonnie en Clyde'.