Afdeling Vijfheerenlanden

KHN afdelingsnieuws

Introductie nieuw bestuur KHN Vijfheerenlanden

02-04-2019
-

Sinds 1 januari 2019 is de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden een feit! Een samenvoeging van de gemeente Vianen, Leerdam en Zederik. Dat betekent ook een nieuwe indeling voor de lokale afdelingen van KHN.

Even voorstellen: nieuwe KHN regiomanager Jeanne Kroon

22-01-2019
-

Graag stel ik me even aan jou voor: mijn naam is Jeanne Kroon en per januari 2019 ben ik officieel jouw contactpersoon bij Koninklijke Horeca Nederland.

Lokaal horecanieuws in de media

Meimarkt van de Meester Vosschool in teken 'De Luizenmoeder'

18-04-2019 - HAGESTEIN • De meimarkt van de Hagesteinse Meester Vosschool staat vrijdag 24 mei in het teken van de populaire tv-serie 'De Luizenmoeder'. Er is een foodplein met taarten van Juf Ank, Kenneth's Coffee Corner en het altijd gezellige restaurant van Mel & Kim. Er is een open podium waar de kinderen hun act mogen vertonen, Anton's prijzenfestival mag niet gemist worden en voor alle kinderen zijn er bij Helma's spellenplein genoeg leuke dingen te doen.

Dordrecht krijgt net als Leerdam een proef met suswachten

17-04-2019 - Dordtse jongeren worden vanaf vrijdag actief aangesproken op overlastgevend gedrag tijdens het uitgaan. De gemeente start een proef met een zogenoemd susteam.  ,,We willen kijken of de proef ertoe leidt dat uitgaan in de stad prettiger wordt en meer incidenten worden voorkomen. We zien dat...

PE Congres 'Het nieuwe incasseren' op 19 april 2019

16-04-2019 - Op vrijdag 19 april 2019 wordt het congres "Het nieuwe incasseren" georganiseerd door het Samenwerkingsverband PE opleidingen in Van der Valk Hotel Vianen. Het Samenwerkingsverband PE-opleidingen is een samenwerking van Flanderijn, Syncasso en GGN voor het aanbieden van opleidingen voor (t.k.) gerechtsdeurwaarders. Het congres (6 PE punten) is ontwikkeld voor (t.k.) gerechtsdeurwaarders, maar is ook interessant voor incasso-juristen en andere functies actief in de schulddienstverlening.