BookDinners: het eerste sociale restaurantplatform van Nederland

BookDinners is een branche-initiatief van, voor en door restaurants. Met dit platform krijgen restaurants zelf de regie over de relatie met hun gasten, de gastgegevens en marketingacties. KHN initieerde dit platform uit onvrede over de toenemende macht van de huidige zoek -en reserveringsplatforms. Kies voor onafhankelijkheid en geen commissies: meld u aan bij BookDinners.

Van horecaondernemers

Met BookDinners krijgt u zelf de regie over uw reservingen, gastgegevens en marketingacties.

Voor horecaondernemers

Het doel van BookDinners is het verhogen van het aantal reserveringen bij de aangesloten restaurants.

Door horecaondernemers

BookDinners is een initiatief van de horeca zelf. KHN bewaakt de belangen van de restateurs. Eerlijk ondernemen staat centraal.

Waarom moet u kiezen voor BookDinners?

  • Geen commissie per couvert! BookDinners werkt met een vaste lage prijs per maand voor reserveringen en promotionele ondersteuning.
  • U kunt gebruikmaken van de bestaande reserveringssystemen: TheNextTable, Bonchef, Formitable, WeReserve, Resengo, Booq Tafelreserveren en eTender.
  • U bent zelf de baas over reserveringen en gegevens van uw gasten.
  • Uw restaurant staat centraal: profiel, beschikbaarheid, reserveringen en eventuele specials.

Al ruim 3000 restaurants op BookDinners

Gasten kunnen al bij 3000 restaurants een tafel reserveren.

Prijs

U betaalt u 15 euro per maand. Zonder commissie per reservering. Opzeggen is altijd mogelijk.

Aanmelden

Ga naar bookdinners.nl, klik op 'restaurant registreren’ en meld u aan. 

Vragen?

Heeft u vragen over het aanmaken of aanvullen van uw profiel op BookDinners? Of heeft u andere vragen? Bel of mail met Danielle, Carmen of Melanie van BookDinners. U bereikt hen via 033 303 65 15 of info@bookdinners.nl.

Relevantie voor uw gasten

Bij BookDinners staat de relevantie voor uw gasten centraal. Die relevantie kunnen we bieden doordat wij de gast écht leren kennen. Aan de hand van onze geavanceerde zoekfunctie vindt hij/zij eenvoudig restaurants waarvan wij denken dat hij/zij ze ook echt leuk vindt. Tevens heeft de gast bij BookDinners de mogelijkheid om favoriete restaurants op te slaan op een lijst en te delen met al zijn/haar vrienden. Ook kan hij/zij de restaurantlijsten van andere mensen volgen en zo ook op de hoogte blijven van waar zij graag uit eten gaan.

Terug