Dirk Wijtman, eigenaar van Het Konings Huys en Het Gulden ABC in Delft, is enthousiast over zijn samenwerking met Kolibrie. Dirk: "Het plezier op de werkvloer staat voorop en de balans in het team is terug."

Dirk: "Ik heb veel parttime medewerkers in dienst. Dan is het prettig als de loonadministratie je uit handen wordt genomen. Daarbij vind ik het belangrijk dat het voor mijzelf én voor mijn medewerkers goed geregeld is en prettig werkt. Bij Kolibrie kiezen mijn medewerkers bijvoorbeeld zelf of zij hun loon wekelijks of maandelijks ontvangen." Kolibrie biedt naast payroll ook HRM-diensten aan met als doel ‘plezier op de werkvloer’. Dirk: "Vanwege die aansprekende aanpak en de goede ervaringen met payroll kwam ik zo ook voor HRM-advies bij Kolibrie terecht.

"De balans in het team is terug. Mijn medewerkers hebben nu meer respect voor elkaar."

Dirk ging met Kolibrie in gesprek en vervolgens aan de slag met assessments. Dirk: "Hieruit kwam naar voren wat sterke punten zijn, maar ook op welk vlak nog winst te behalen valt. Ook mijn personeel heeft deze vragenlijst ingevuld. Sommige medewerkers zagen dit eerst nog als een bedreiging. Maar uiteindelijk was iedereen blij verrast. Onder begeleiding van Kolibrie hebben we kleine aanpassingen gedaan in het takenpakket van medewerkers. De balans in het team is terug. Mijn medewerkers hebben nu meer respect voor elkaar."

Meer weten over Kolibrie?

Klik hier voor meer informatie over Kolibrie.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens