KHN is trots op het Wapen van Beckum, dat al 40 jaar lid is van de grootste branchevereniging voor de horeca.

Het Wapen van Beckum bestaat al sinds 1895. In 2020 staat de familie Boenders 125 jaar aan het roer van het Wapen van Beckum. Zoon Roy Boenders zette zijn eerste stappen in één van de vele zalen die het Wapen van Beckum rijk is. Met de paplepel ingegoten is een understatement, Roy Boenders is nog net niet achter de toog geboren. In 2014 nam hij het stokje over van zijn vader. Samen met zijn vrouw Marloes staan ze aan het roer van een bedrijf dat al 125 jaar lang binnen de familie draaiende wordt gehouden. Ze zijn in al die jaren uitgegroeid tot een stabiel bedrijf met geweldig personeel. “De meesten blijven hier tot hun pensioen”. Naast het Wapen van Beckum als feestlocatie is Boenders Catering sinds jaar en dag ook een belangrijke pijler onder het bedrijf.

Berto Mulder -voorzitter KHN Hengelo- en Mirjam Boerrigter -regiomanager KHN- overhandigden een oorkonde en een mooie bos bloemen aan Roy Boenders.

Trots op een mooie geschiedenis

Roy Boenders geeft aan trots te zijn op een mooie geschiedenis waarin ontzettend veel is gebeurd, op het team, op alles wat ze de gasten bieden, op het bedrijf als geheel.

En ze gaan door! Met het Wapen van Beckum, met Boenders Catering, met Restaurant Boenders en met alles wat nog komen gaat. “Daarbij zullen onze kernwaarden die bij ons passen als familiebedrijf altijd in stand blijven”. “Dat betekent gastheerschap, een persoonlijke benadering, hard werken, beleving, teamgeest, gezelligheid en volop genieten. Maar het betekent zeker ook blijven investeren in de toekomst, waarbij we altijd luisteren naar wat onze gasten willen, met oog voor absolute kwaliteit en service”.

Wat ooit begon als een café met een kruidenierswinkeltje is in de loop der decennia uitgegroeid tot een grote feestlocatie met veel zalen die in heel Twente en wijde omgeving bekend is. “Daarnaast ontdekken steeds meer gasten ons restaurant als een prachtige gelegenheid voor een avondje uit. En met Boenders Catering timmeren we ook steeds meer aan de weg, zakelijk als particulier, voor kleine gezelschappen tot grote evenementen”.

Foto v.l.n.r: Berto Mulder, Roy Boender en Mirjam Boerrigter

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens