KHN feliciteert Eric Binnenmars van Horecabedrijf Mans in Mariënberg met het 25-jarig lidmaatschap van KHN. Eric Binnenmars is de derde generatie die de scepter zwaait in Horecabedrijf Mans.

KHN is er trots op dat het familiebedrijf al vijfentwintig jaar lid is van de grootste brancheorganisatie voor de horeca. Bestuursleden KHN Harderberg, Berrie Lammers en René Kleine, feliciteerden Eric met dit bijzondere jubileum.

De huiskamer van Mariënberg
Horecabedrijf Mans is met haar eetcafé, zalen, slijterij, snackbar en biljartzaal dé huiskamer van Mariënberg. Eric: “Mijn opa is hier 53 jaar geleden begonnen. En tot op de dag vandaag is er vrijwel geen inwoner van Mariënberg die hier nog niet geweest.”

Biljarten op hoog niveau
Wat op het eerste gezicht oogt als een klein café, lijkt in werkelijkheid heel anders. Horecabedrijf Mans beschikt over een enorme biljartzaal waar op hoog niveau gebiljart wordt en waar leden uit het hele land komen trainen voor wedstrijden. Eric: “In april vindt weer het NK voor dames plaats en daar wordt weer hard voor getraind."

Op de foto vlnr: Eigenaar René Kleine en bestuursleden KHN Harderberg Eric Binnenmars en Berrie Lammers

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens