Zeegroenten worden wel de groente van de toekomst genoemd. De bekendste zeegroenten zijn zeewier, lamsoor en zeekraal. Lekker en gezond! Alleen in de Oosterschelde komen er al ruim 120 soorten zeewier voor.

BISQ maakt heerlijke en eigentijdse Noordzee seafood producten. BISQ is opgericht door Robert Jan, Feddo en Yoram. Waarom? Zij houden van de Noordzee en van lekker eten en hadden één missie: verantwoorde Noordzee seafood producten op de kaart te zetten in Nederland.

Toffe recepten

BISQ is geïnspireerd door landen met een rijke, lokale seafood cultuur, zoals Spanje, Portugal en Japan. BISQ ontwikkelt toffe recepten waarin reststromen, vergeten vissoorten en ander lekkers uit de Noordzee een grote rol spelen. Zo maken ze optimaal gebruik van wat de zee ons biedt. No food wasted!

Proef en laat je inspireren

Eén van de producten van BISQ is de Noordzee Zeegroenten Soep. Een soep met als basis een bouillon van wakamé (zeewier) uit de Oosterschelde. Hiervoor werkt BISQ samen met Jan Kruisse: zeewierleverancier en zeewierexpert. Tijdens deze sessie laat Jan Kruisse de vele mogelijkheden van zeewier zien. Naast een mooi verhaal gaat inspireren het beste als er ook wat lekkers te eten valt. Jan en de mannen van BISQ laten je proeven wat er allemaal mogelijk is met zeegroenten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens