Op 14 maart 2023 heeft het bestuur van de afdeling Woerden, Oudewater en Montfoort afscheid genomen van voorzitter Mark Haagen. Hij werd benoemd tot Lid van Verdienste van de vereniging. Uit handen van ledenraadslid en nieuwe afdelingsvoorzitter Pike Uittenbogaard kreeg Mark een oorkonde met bijbehorende speld. Mark was de afgelopen tien jaar bestuursvoorzitter en vervulde die functie, evenals diverse andere functies binnen de vereniging, met faveure.

Mark is jarenlang ledenraadslid geweest en heeft zich namens de regio Midden-Nederland ingezet voor de ledenraadscommissie. Ook zat hij in de commissie onderwijs voor de regio. Mark heeft een groot hart voor de branche en is een zeer betrokken ondernemer. Hij stelde zijn bedrijf graag open voor evenementen van KHN. Na ruim tien jaar voorzitterschap neemt Mark afscheid van het bestuur. De eigenaar van Buitenplaats Kameryck vindt het tijd voor een frisse wind en wil zich gaan focussen op andere interesses.

Zeer betrokken ondernemer

Mark heeft zich de afgelopen jaren enorm hard gemaakt voor de horeca, zowel lokaal, regionaal en landelijk. Hij is een zeer betrokken ondernemer die onverwijld zijn mening durft te geven. Ledenraadslid en afdelingsvoorzitter Pike Uittenbogaard: “Mark was het niet altijd eens met de keuzes die KHN maakte, maar hij heeft de vereniging nooit laten vallen. Hij beschouwde het als opbouwende kritiek.”

Een bestuurder van goud

Mark is van een kleine ondernemer uitgegroeid tot een ondernemer van een van de mooiste evenementenlocaties van Nederland. Hij heeft zijn hart op de juiste plek zitten, beschikt over een groot netwerk en is betrokken bij de gehele horecabranche. Onder andere ook bij Horeca Entree, Foodinspiration, Hospitality management en de eventbranche en Koninklijke Horeca Nederland. Kortom, een bestuurder van goud die KHN graag in het zonnetje wil zetten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens