De pandemie en het 'nieuwe normaal' hebben een enorme impact op jouw horecabedrijf en personeel. Met de eerste coronavaccins lijkt er licht te komen aan het einde van de coronatunnel. Maar deze ontwikkelingen brengen ook nieuwe vragen met zich mee. KHN Verzekeringen organiseert op woensdag 10 maart een gratis webinar ‘Vaccinatie, privacy en gezondheid van jouw medewerkers’. Meld je snel aan! Deelname is gratis.

Tijdens het webinar gaan drie specialisten in op de volgende vragen:

  • Wat is jouw rol als werkgever bij het informeren van je medewerkers over de coronavaccins? En welke onzekerheden over de vaccins kun je bij hen wegnemen?
  • Mag je als werkgever jouw medewerkers verplichten zich te laten vaccineren of hiernaar vragen? En wat zijn jouw rechten en plichten als een medewerker zich weigert te vaccineren en vervolgens ziek wordt?
  • Hoe kun je, in een tijd van toenemend ziekteverzuim en werkstress, een gezonde leefstijl stimuleren onder jouw medewerkers? En wat kun je als werkgever concreet doen om hen gezond, vitaal en duurzaam inzetbaar te houden?

Wanneer?

Woensdag 10 maart 2021 van 10.00 tot 11.00 uur.

Aanmelden

Meld je via dit aanmeldformulier aan voor het webinar Vaccinatie, privacy en gezondheid van jouw medewerkers’.

Terugluisteren als podcast?

Kun je het webinar niet live bijwonen? Luister het webinar dan terug als podcast wanneer het jou uitkomt. Via dit formulier ontvang je een link naar de podcast.

Deskundigen

Tijden het webinar spreken Jeroen van Kampen (Klinisch Viroloog Erasmus MC), Tjeerd den Oudsten (Specialist Schadelastbeheersing) en Brenda van Dijk (Consultant Duurzame Inzetbaarheid).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens