Op 11 juni start het EK. Ondanks dat de horeca verder open is, kunnen ze nog niet uitpakken met grote schermen. Om hun bezoekers toch op het terras de wedstrijd te laten beleven, heeft het centrummanagement Schiedam een ludieke gadget: de oranje kijker.

Maurice, voorzitter van Schiedam Centrum z'n ogen twinkelen: "We vinden het zo leuk dat we toch iets hebben verzonnen op het gemis van de schermen met het EK. Janet van Cafe 't Ankertje bracht ons op het idee: lekker samen kijken op je eigen telefoon."

"Komende week kun je bij alle horeca om onze speciale telefoonhouder vragen", vult Michael Boekholt van KHN Schiedam aan. "Zet 'm in elkaar en kijken maar. Handsfree, dus je hebt nog mooi je handen vrij voor een hapje en drankje. Zo genieten we toch samen van Oranje." Maurice knikt: "Thuis mogen mensen nog niet met veel tegelijk zijn. Bij ons in het centrum bieden we een mooi alternatief. Ik weet wel waar ik mijn wedstrijden kijk", lacht hij, "mij niet bellen!"

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens