Op dinsdag 9 maart jl. heeft het bestuur van KHN Haarlem overleg gehad. Wat kwam er zoal ter sprake?

15 maart regiovergadering
Op 15 maart zal de regiovergadering Noord-Holland van KHN plaatsvinden. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de verlenging van de bestuurstermijn van Rob Baltus, een strategiesessie over de koers van de vereniging en een presentatie van bestel- en betaalplatform Druktemakers. Bestuurslid Judith zal deze vergadering bijwonen.

Meetpunten
BIZ Haarlem is bezig geweest met een aantal meetpunten in de stad op basis van wifi signaal van mobiele telefoons van bezoekers. Dit wordt vanwege de beveiliging van persoonsgegevens uiteindelijk niet geaccepteerd. Er worden nu op 15 plekken camera’s opgehangen om de traffic te meten. Op deze manier kan in ieder geval worden gemeten hoe druk het is op bepaalde momenten, om daarop te kunnen anticiperen.

Activiteiten Haarlem
Het bestuur heeft een brainstorm gehad over de mogelijke evenementen die in de toekomst georganiseerd kunnen worden. Hier zijn mooie ideeën besproken en dit zal binnenkort een vervolg krijgen.

Chainels
BIZ Haarlem is bezig met de optie Chainels. Chainels is een social networking platform voor business-to-business. Via Chainels kun je als organisatie contact onderhouden met relevante relaties, informatie delen en je verbinden met andere organisaties. Iedere ondernemer kan zich inschrijven bij Chainels. Er wordt nog onderzocht of dit een geschikt platform is, maar hiermee zouden wel alle belangrijke partijen geïnformeerd kunnen worden.

Pilot re-usable verpakkingen
KHN Haarlem wil meedoen met een pilot met herbruikbare verpakkingen voor ‘take-out’ restaurants. Deze verpakkingen worden opgehaald, op een centraal punt schoongemaakt en weer teruggebracht. Dit komt voort uit het verbod om wegwerkplastic te gebruiken per 1-7-2021, zie ook dit artikel. De uitwerking van deze plannen zullen volgen.

Corona update
Het laatste nieuws rondom Corona vind je hier:

Op dinsdag 13 april 2021 vergadert het bestuur weer. Heb je onderwerpen of vragen die je per mail wil stellen, laat het ons weten via haarlem@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Haarlem al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens