Koninklijke Horeca Nederland ontving de afgelopen periode veel signalen van ondernemers die er ‘samen’ met hun bank niet uitkwamen. Daarom willen wij jou vragen een enquête (www.oproepbanken.nl) in te vullen over financieringsmogelijkheden. Hierin wordt o.a. gekeken of én zo ja tegen welke problemen je bent aangelopen, om welke banken en financieringsaanvragen het gaat, maar ook met welke motivatie verzoeken worden afgewezen en of er een alternatief wordt geboden. Ook als dit nu niet (meer) aan de orde is, vragen wij jou toch om de korte vragenlijst te doorlopen.

Oproep aan banken: neem verantwoordelijkheid en kijk naar mogelijkheden

Waar in het voorjaar van 2020 banken nog bereid waren om aflospauzes op leningen te geven, lijkt er momenteel weinig tot niets meer mogelijk te zijn. Terwijl de nood bij ondernemers nog steeds of opnieuw hoog is. Met de resultaten van de enquête, wil KHN inzichtelijk maken of én tegen welke problemen ondernemers aanlopen wanneer het een financieringsaanvraag bij hun bank betreft en banken en beleidsmakers oproepen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen opnieuw te kijken wat mogelijk is om ondernemers door de crisis heen te helpen.

KHN knokt voor jou als ondernemer

KHN volgt de corona ontwikkelingen op de voet, maakt zich hard voor spoedige heropening van de horeca, meer steun voor ondernemers en minder maatregelen bij exploitatie. Dat doen we op meerdere fronten én bij alle partijen die een verschil kunnen maken. Met de website www.oproepaanbanken.nl wil KHN beweging krijgen in een passende oplossing voor de problematiek van de stijgende financieringsbehoefte. Vul de enquête hier in!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens