Op dinsdag 5 oktober jl. heeft het bestuur van KHN Edam-Volendam een bestuursvergadering gehouden.

Wat kwam er zoal ter sprake?

Gesprek burgemeester 7 oktober

Het bestuur van KHN Edam-Volendam heeft een gesprek aangevraagd met burgemeester Sievers om bij te praten. Onder andere over het verloop van de kermis, het aansterken van de contacten en het verzoek eerder betrokken te worden bij plannen. De wens is om veel meer samen op te trekken in plaats van pas in beeld te komen wanneer er iets niet goed gaat.

Publiciteit

Afgelopen week is Volendam een aantal keer negatief in het nieuws geweest met betrekking tot het niet controleren voor toegang. De pers blijft zoeken naar escalaties, al is het niet aan de orde. KHN Edam-Volendam doet hierbij een oproep om als horecaondernemers hier vooral geen reactie op te geven.

Horecaoverleg leden 11 november

Op donderdag 11 november 10.00 uur heeft KHN Edam-Volendam de algemene ledenvergadering gepland. Op het programma staan:

  • Financiën en begroting
  • Resultaten 2021
  • LEF programma
  • Toeristisch en Ondernemers Platform.

De bijeenkomst vindt plaats bij Hotel Spaander. Heb je onderwerpen die we voor je kunnen meenemen of wil je je aanmelden? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl

Bijdrage gemeente voor initiatieven

De gemeenten in Nederland hebben vanuit het Rijk extra budget toegezegd gekregen om de veiligheid bij de horeca te kunnen waarborgen omtrent het COVID beleid met de QR-code toegang. Het bestuur van KHN Edam-Volendam is bezig met het schrijven van een plan voor het gebruik van polsbandjes, zoals ook in Alkmaar gedaan wordt. We houden je hierover op de hoogte.

Het laatste nieuws rondom corona vind je hier:

Volgende bestuursvergadering

De volgende bestuursvergadering is op dinsdag 2 november. Mochten er punten zijn die we voor je kunnen bespreken, of wil je aanwezig zijn? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl

Je kunt ook KHN Edam Volendam volgen via Facebook.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens