Op woensdag 3 november jl. heeft het bestuur van KHN Purmerend - Beemster vergaderd bij Brasa Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Overleg terrassenbeleid Beemster

Er is een gesprek is geweest met de ondernemers uit de Beemster en de gemeente over het terrassenbeleid. De ondernemers in de Beemster hadden voorheen niet te maken met een terrassenbeleid maar door het samenvoegen van de gemeenten Purmerend en Beemster, moeten zij zich ook conformeren aan deze regels.

Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid weer actief

KHN Purmerend - Beemster heeft eerder gewerkt met het Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid (CHO) dat het mogelijk maakte onruststokers te weren uit de horecazaken. Met de ingang van de nieuwe AVG-wet, is het nodig geweest aanpassingen te maken in het protocol. Inmiddels is dit protocol goedgekeurd door de gemeente en kunnen we hier weer gebruik van maken. We zijn bezig met het organiseren van een informatiemoment om hier een aftrap voor te kunnen geven.

Informatie avond paracommercie

Binnenkort organiseert de gemeente een informatie avond met betrekking tot paracommercie. Dan gaat het voornamelijk om horeca-activiteiten bij verenigingen en stichtingen.

1 december 12.00 uur ledenvergadering

De algemene ledenvergadering voor KHN Purmerend - Beemster is van 15 november verzet naar 1 december. De Purmaryn opent vanaf 12.00 haar deuren voor de leden van KHN Purmerend - Beemster We praten je graag bij over de onderwerpen die we hebben aangepakt afgelopen jaar en de plannen voor komend jaar. De definitieve uitnodiging ontvang je binnenkort.

16 mei 2022 Inspiratietour Deventer

Zet alvast in je agenda! Op 16 mei organiseren we een inspiratietour naar Deventer. Details volgen!

Kookboek Smaak beschikbaar

Het Kookboek Smaak is een groot succes! Het is een prachtig boek geworden dat laat zien wat de stad in huis heeft. Origineel om weg te geven als bijvoorbeeld relatiegeschenk. Hier lees je meer over het boek.

Het laatste nieuws rondom corona vind je hier:

Volgende vergadering 1 december

De volgende vergadering is de algemene ledenvergadering op 1 december. Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via purmerend@khn.nl.

Facebook en website KHN Purmerend - Beemster

Website KHN Purmerend - Beemster: http://www.khn.nl/purmerend.
Heb je Facebookpagina al geliked? Klik hier.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens