Sander maakt De Lekkerste Hotdog 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Macho Nacho Hotdog' deze vooraanstaande vakwedstrijd.

Sander werkt bij Kwalitaria Lekkerrr uit Amersfoort. De vakjury prees het winnende gerecht met name door de spannende smaakcombinatie van appelstroop op een cheddarworst met bacon en brie.
De vakwedstrijd Het Lekkerste Lunchgerecht is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens de Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionals, werkzaam bij horecabedrijven.
De opdracht was om ter plaatse op het podium, binnen acht minuten, vijf identieke creaties te maken, welke door de vakjury werden geproefd en beoordeeld. Er moest worden gelet op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar vooral moest worden gelet op een uniek en spraakmakend karakter van het gerecht.

TOP 3
De volledige top 3 van De Lekkerste Hotdog luidt als volgt:
#1: Sander Smakman, Kwalitaria Lekkerrr Amersfoort
#2: Peter de Rijk, Kwalitaria Lekkerrr, Nieuwegein
#3: Richard Theisen, HMS Host, Schiphol
Aan de finale van deze vakwedstrijd namen 9 deelnemers deel. De vakwedstrijd om De Lekkerste Hotdog is een initiatief van de stichting Lekkerste Wedstrijden, in samenwerking met HANOS.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens