Op maandag 1 februari stond de Horecava in het teken van thema’s zoals de toekomst van de horeca, hybride horeca, horecatrends, consumentengedrag, big data, personeel en voedselverspilling. Vanuit het KHN-Café presenteerden we o.a. een live Q&A sessie over WHOA en Faillissement. Heb jij deze sessie helaas gemist, of was je erbij en wil je deze sessie graag terugkijken? Bekijk dan onderstaande video.

Op de rand van faillissement? In deze video licht KHN-expert Dominique Tettero de wet- en regelgeving toe. De WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) helpt horecaondernemers die door hoge schulden failliet dreigen te gaan, terwijl ze nog wel levensvatbare bedrijfsactiviteiten hebben. Het doel van de WHOA is het voorkomen van faillissementen, het behoud van arbeidsplaatsen en een schuldenvrije doorstart maken. Horecaondernemers kunnen middels de WHOA-routekaart stapsgewijs de voorbereiding naar akkoord volgen.

In de video kun je ook het persoonlijke verhaal van Robbert Peek, ondernemer en schrijver van het boek ‘De doorstart, warm of koud?’, nog eens terugkijken. Met veel ervaring in insolventie trajecten zowel vóór als na faillissement kent Robbert de praktijk. Tijdens de coronacrisis maakte Robbert geheel voor eigen rekening een doorstart. Zijn persoonlijke verhaal deelt hij in deze video.

Heb je na deze video nog vragen? Experts van KHN Advies met ruime horeca-ervaring helpen je snel verder

Wij helpen KHN-leden telefonisch of via e-mail graag verder op weg, beantwoorden jouw vragen en geven je praktische tips en handvatten over voorkomende problemen. Het KHN advies team zit klaar aan de telefoon.

Meer informatie...

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens