Op woensdag 16 maart heeft het bestuur van KHN Waterland overleg gehad. Hier zijn de volgende punten besproken.

Verlening vergoeding CTB controle

Het Rijk heeft een verlenging voor de vergoeding van de CTB controle uitgeschreven voor de maanden januari en februari 2022. KHN Waterland vraagt de gemeente of zij deze regeling willen faciliteren. Er is voor de gemeente Waterland € 66.000,- beschikbaar gesteld.

Overleg gemeente Waterland

KHN Waterland heeft bij de gemeente het verzoek ingediend om structureel om tafel te gaan met de burgemeester en wethouder economie. Tijdens dit overleg kunnen zaken besproken worden als:

  • Het horecabeleid
  • Aanloop naar evenementen; hoe kunnen we dit het beste organiseren
  • De wens om winterterrassen en uitgebreide zomerterrassen het jaar rond te laten staan.
  • Het verzoek op ondersteuning waar mogelijk.

Heb je verder nog punten die we voor je kunnen bespreken? Laat het ons weten zodat we het mee kunnen nemen in het overleg.

16 mei horecatour Deventer

Op maandag 16 mei hebben we een horecatour gepland samen met de leden van Purmerend, Beemster, Edam-Volendam en Zaanstreek. We zullen in Deventer langs verschillende horecalocaties gaan om daar de sfeer te proeven en ideeën op te doen. Heb je interesse om mee te gaan? Zet alvast in je agenda en meld je aan via waterland@khn.nl.

31 mei ledenvergadering KHN Waterland

En zet deze ook in je agenda; de algemene ledenvergadering. Hét moment om aan te geven wat wij als afdeling KHN Waterland voor je kunnen betekenen. Zet alvast in je agenda en meld je aan via waterland@khn.nl.

Het laatste nieuws rondom corona vind je hier:

Heb je onderwerpen voor onze volgende bestuursvergadering of vragen over bovenstaande? Laat het ons weten via waterland@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Waterland al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens