De horeca cadeaubonnen actie is echt begonnen, nu alle medewerkers van zowel Heliomare als alle scholen de bonnen hebben ontvangen.

Wij informeerden je eerder over deze actie via verschillende nieuwsberichten:

KHN | Voucheractie om horeca in Beverwijk en Wijk aan Zee te…

KHN | Horeca Cadeaubon voor medewerkers van Heliomare en scholen in…

KHN | Horeca Cadeaubon nu ook uitgereikt aan medewerkers scholen in…

De bon is in de vorm van een aardbei uitgesneden, daarnaast is er een flyer op A5 met een QR-code. Door deze code te scannen kan je zien bij welke bedrijven de bon ingeleverd kan worden.

Eén verzamelfactuur

We hopen dat er veel bonnen ingewisseld worden! Bewaar de bonnen goed en zorg dat je begin 2023 één factuur met alle bonnen inlevert zodat we het bedrag kunnen overmaken. Elke bon vertegenwoordigt een waarde van € 25. We zullen op een later moment een herinnering sturen met het adres waar de factuur en de bonnen naartoe gestuurd kunnen worden.

Let op: Niet de flyer inleveren, maar de bon!

Bekijk hier een voorbeeld van de bon en de begeleidende flyer. Tip: print de bon uit en plak hem achter het raam, zodat de mensen zien dat er bij jou bonnen ingeleverd kunnen worden.

Niet meedoen?

Wil je niet aan de actie mee doen, laat het dan even weten, dan zullen we de naam van je bedrijf uit de lijst verwijderen.

Vragen

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Stef Klijn van Gewoon in Wijk aan Zee via info@gewooninwijkaanzee.nl of met jouw regiomanager Miriam Geerlings via m.geerlings@khn.nl of 06 53 37 95 74.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens