Alles wat je moet weten over onze lobby

Of het nu gaat om steunmaatregelen, arbeidsvoorwaarden, een eerlijk speelveld, toerisme, of een gezonde en duurzame horecaomgeving: wij zetten ons in voor jou als horecaondernemer en laten jouw stem horen. Via onze lokale afdelingen en regio’s bij gemeenten en provincies, bij de politiek in Den Haag én natuurlijk in Brussel. Met één doel: minder regeldruk, meer ondernemen.

Lobby'en doen we zo

Met onze lobby inspanningen dragen we bij aan een zo gunstig mogelijk ondernemersklimaat voor jou, als horecaondernemer. Benieuwd hoe lobbyen precies werkt? Check dan de video of neem een kijkje op onze website voor het laatste lobby nieuws!

Vragen

Heb je een vraag of heb je nog geen codes ontvangen voor toegang tot de beurs? Stuur dan een e-mail naar horecava@khn.nl. We kijken graag met je mee.

Ep

Onze lobby in Europa: KHN in Brussel voor European Hospitality Day

Eind 2022 waren we op uitnodiging van onze Europese koepelorganisatie HOTREC aanwezig bij de eerste European Hospitality Day.

Lees meer
Stempotlood verkiezingen

Provinciale Statenverkiezingen 2023

Op 15 maart 2023 vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Een belangrijk moment voor politici, burgers én ondernemers.

Lees meer
Werkbezoek Hawre Rahimi

Dag van de Ondernemer: Tweede Kamer lid Hawre Rahimi (VVD) bezoekt Rotterdamse horeca

Samen met horecaondernemers gingen we met Hawre Rahimi (VVD) in gesprek over energie, flexibele arbeidscontracten en huurprijsverhogingen.

Lees meer
Headerfoto artikel Energiebelasting 2020 op khn nl

Minister Adriaansens schrapt verbruiksdrempel uit de TEK-regeling

TEK-regeling voor meer ondernemers bereikbaar. De kosten versus omzetdrempel gaat van 12,5% naar 7% en de verbruiksdrempel verdwijnt helemaal.

Lees meer
766fa8a1 36d8 4725 a875 ae2b9765b011

Motie uitstel terugbetalen belastingschuld aangenomen

Tweede Kamer steunt KHN verzoeken, o.a. over werkkostenregeling, en komt ondernemers tegemoet.

Lees meer
KHN_horeca_verschillende_ondernemers_1050x700

KHN lobby in 2022: de belangrijkste punten

Of het nu gaat om steunmaatregelen, arbeidsvoorwaarden, een eerlijk speelveld, toerisme, of een gezonde en duurzame horecaomgeving: wij zetten ons in voor jou en laten jouw stem horen.

Lees meer