Unieke toevoeging voor KHN-leden aan Verzuim-ontzorgpakket

Je kunt als werkgever niet zonder jouw medewerkers. Ziekteverzuim en de kosten hiervan hebben een behoorlijke impact op jouw bedrijf. Van een zieke medewerker betaal je loonkosten, werkgeverslasten en daarnaast ook nog eens de kosten van een eventuele vervanger. Door de toenemende vraag naar extra ondersteuning in het gehele verzuimproces, hebben we daarom speciaal voor ondernemers die aangesloten zijn bij KHN een unieke dienstverlening toegevoegd aan het Verzuim-ontzorgpakket; de Verzuimregisseur.  

Deze dienstverlening is een aanvulling op de arbodienst en helpt je bij vraagstukken rondom de wet- en regelgeving, de communicatie met betrokkene partijen, het aanvragen van diverse uitkeringen en hoe je kan omgaan met een zieke medewerker. Met deze dienstverlening gaat KHN Verzekeringen er samen met jou voor zorgen dat je meer grip krijgt op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim binnen jouw bedrijf.

De Verzuimregisseur: waar kunnen we je bij helpen?

 • Complexe en veranderende wet- en regelgeving.
  Het is onmogelijk voor ondernemers om naast het ondernemen ook nog eens de wet- en regelgeving bij te houden. En daar komen wij om de hoek kijken met onze hulptroepen. Zo hebben we ieder jaar te maken met veranderende wet- en regelgeving. Onze specialisten (Verzuimregisseurs) zijn toegetreden tot het Register van Casemanagers en houden onze relaties goed op de hoogte van de laatste actuele wijzigingen qua wet- en regelgeving.
 • Onafhankelijke partij
  We kijken over de schouder van de werkgever mee bij de verzuimdossiers, om erop toe te zien dat alle betrokken partijen doen wat ze moeten doen. Wij nemen hierbij nadrukkelijk niet de rol over van de arbodienstverlener of bedrijfsarts, maar helpen bij het invulling geven aan de verplichtingen die er op je afkomen als ondernemer. Onze Verzuimregisseurs zijn opgeleid om je hierbij te helpen.
 • Regelingen
  Om gebruik te maken van regelingen moeten werkgevers wel weten waar ze hiervoor moeten aankloppen en binnen welk tijdsbestek ze dit moeten doen. Werkgevers hebben dit vaak niet geregeld, daarom kijken wij over hun schouder mee om dit te signaleren. Wij weten waar ze moeten zijn, wat ze moeten doen en wat de deadlines zijn. Deze deadlines zijn redelijk scherp en voordat de werkgever het doorheeft mist hij een deadline waardoor hij geen aanspraak meer maakt op een bepaalde regeling. Dit kan betekenen dat hij duizenden euro’s misloopt en dat is natuurlijk zonde!
 • Uitkeringen
  Het komt nog wel eens voor dat de belastingdienst bij het vaststellen van de hoogte van de gedifferentieerde premie Werkhervattingskas een verkeerde uitkering toewijst. Als de werkgever daar niet scherp op is, kan het zo zijn dat de werkgever ten onrechte betaalt voor uitkeringen die eigenlijk niet doorberekend hadden mogen worden. Het is daarom belangrijk om hier op tijd bij te zijn.
 • Verplichtingen bij loondoorbetaling
  De loondoorbetalingsverplichting van 104 weken gaat tot slot ook samen met verplichtingen, zoals de zes wekelijkse evaluatie over de terugkeer van de medewerker. Hiervoor is input nodig van een bedrijfsarts en allerlei andere specialisten. Onze ervaring leert dat ondernemers vaak goede adviezen krijgen van de bedrijfsarts, maar niet weten wat ze hiermee moeten doen. Op dit punt komen heel veel vragen binnen van relaties bij onze Verzuimregisseurs Debby en Loubna. Hierbij helpen we de ondernemer en maken ze wegwijs in het woud van wetten en regels. We zijn dan de sparringpartner van de ondernemer: hoe gaan we om met dit dossier? Hoe gaan we om met dit advies van een specialist? Wat is een arbeidsdeskundige?

Benieuwd naar de diensten van De Verzuimregisseur?

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vul onderstaand formulier in, dan maken we een vrijblijvende offerte op maat!

Verzuim-ontzorgpakket

De Verzuimregisseur is onderdeel van het Verzuim-ontzorgpakket waarbij we ondernemers maximaal ontzorgen. Dit pakket bestaat uit een arbodienst, verzuim-ontzorgverzekering en de Verzuimregisseur. Met het Verzuim-ontzorgpakket heb je een all-in service, volledige vergoeding van eventuele interventiekosten, beperkt premierisico en poortwachtergarantie. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor je horecabedrijf? We maken graag een vrijblijvende offerte op maat!

De Verzuimregiseur van KHN Verzekeringen

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens