De Algemene Rekenkamer onderzoekt of de overheid haar werk goed doet. Op dit moment loopt een onderzoek naar hoe de Belastingdienst coronabelastingschulden int. De Algemene Rekenkamer wil graag weten waar jij als ondernemer tegen aanloopt bij het aflossen van de uitgestelde belastingen. Je kunt je ervaringen delen tot 31 december 2023.

Heb jij tijdens de coronacrisis gebruik gemaakt van uitstel van betaling van belastingen? Heb je een betalingsregeling met de Belastingdienst getroffen of juist niet? Misschien lukt het niet om nu de belastingschuld af te lossen? En hoe vind je dat de Belastingdienst hierover met jou communiceert? Je kunt de Algemene Rekenkamer helpen met dit onderzoek door je ervaringen te mailen naar: coronabelastingschulden@rekenkamer.nl.

Lees meer over dit onderzoek.

De Algemene Rekenkamer behandelt je informatie en persoonsgegevens vertrouwelijk. De Algemene Rekenkamer is onafhankelijk en deelt geen gegevens met de Belastingdienst. Houd er wel rekening mee dat je geen automatisch feedback ontvangt over je bijdrage. Ook kan de Algemene Rekenkamer niet bemiddelen tussen jou en de Belastingdienst.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens