Door sociale en duurzame ontwikkelingen zal de toeristische sector de komende jaren sterk veranderen. Dat vraagt om medewerkers met andere vaardigheden die bijvoorbeeld alles weten van artificial intelligence, big data, programmeren, andere culturen, verrijkende belevingen of milieuvraagstukken. Om de skills van (toekomstige) medewerkers beter te laten aansluiten vraagt Next Tourism Generation Alliance jouw mening!

De Next Tourism Generation Alliance (NTG) is een Europees gefinancierd project dat zich richt op het verbeteren van de connectie tussen toerisme educatie en het bedrijfsleven. Het bedrijfsleven en toeristische opleidingen moeten beter ingespeeld zijn op de snel veranderende toerisme-industrie op een nationaal en Europees niveau. NTG wil de ‘skills gaps’ aanpakken die er nu en in de toekomst zijn, om zo een bijdrage te leveren aan een florerende Europese toeristische branche.

Geef jouw mening!

Om de skills van (toekomstige) medewerkers beter te laten aansluiten op de toekomstige behoeften van bedrijven wordt er om input gevraagd van bedrijven in hospitality, food & beverage, visitor attractions, destination management organizations en touroperators & travel agents. Op deze manier kan de toekomstige benodigde kennis en vaardigheden van de toeristische branche beter in evenwicht komen met het aanbod van opleidings- en trainingsinstituten.

Vul de vragenlijst in