Van 8 tot en met 11 januari was het weer tijd voor de grootste horecavakbeurs van Nederland: Horecava. We kijken terug op een fantastische week vol ontmoetingen, spannende wedstrijden en veel enthousiaste ondernemers die lid zijn geworden van KHN.

Natuurlijk bedanken we alle leden en bezoekers van onze stand voor de goede gesprekken en de gezelligheid. En onze sponsoren en partners met wie we deze week samen tot een succes hebben gemaakt. We kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan voor Horecava 2025, maar voor nu blikken we graag met je terug op een mooie week.

Was jij erbij? Dan zijn we erg benieuwd naar je mening! Vul onze enquête in, dat kost je maar een paar minuten.

Vul de enquête in

De persconferentie

We begonnen de beurs met onze jaarlijkse persconferentie. Voorzitter Marijke Vuik nam de aanwezige journalisten en andere geïnteresseerden mee in een terugblik op horecajaar 2023. En natuurlijk keken we samen vooruit naar 2024. De belangrijkste conclusie? De omzet in de horeca steeg flink, maar de marges staan onder druk. Lees meer.

Persconferentie Horecava 2023

De nieuwjaarsreceptie

Natuurlijk vond op maandagavond de nieuwjaarsreceptie voor onze leden plaats. Samen proosten we op het nieuwe jaar. We kijken terug op een zeer geslaagde borrel met heel veel enthousiaste leden.

De winnaars

Natuurlijk vonden er weer verschillende spannende wedstrijden plaats op de beurs. Zoals het NK de Lekkerste Wedstrijden, waar we trotse partner van zijn. We feliciteren alle winnaars van harte:

  • NK Lekkerste Pannenkoek: Björn Weerdenburg van Pannenkoe Bleiswijk
  • Lekker Anders: Yarom Timmermans van Firma van Buiten in Delft
  • NK Pizza Bakken: Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar in Amsterdam
  • NK Lekkerste Pasta: Stella Centola van restaurant La Casina in Huizen
  • NK Lekkerste Vegan Burger: Audrey Biermans van Vitam
  • NK Lekkerste Burger: Andy Hoogvliets van Ter Marsch & Co Rotterdam
  • NK Lekkerste Broodje: Sjoerd Mampaeij van restaurant Midas in Woerden

En dan was er nog de finale van het NK Biertappen. Ramon de Klein mag zichzelf de beste biertapper van Nederland noemen. Hij tapte het beste biertje van Nederland en versloeg 48 concullega’s tijdens de finale.

Winnaars Horecava 2023

De partners

Op onze stand werden we zoals ieder jaar vergezeld door verschillende van onze voordeelpartners. Ze stonden voor je klaar met informatie en advies. Zo kon je kennismaken met een van de horecarobots van Fulin, ontdekken wat de voordelen zijn van muziekstreamingsdienst Tunify en in gesprek met de adviseurs van KHN Verzekeringen. Bekijk de volledige lijst met aanwezige partners.

De KHN-Crew

Naast onze partners kon je ook veel KHN’ers spotten op de beurs. Zoals leden van het serviceteam en de backoffice, regiomanagers en adviseurs van KHN Advies. Zij stonden horecaondernemers vier dagen lang te woord en beantwoorden al jullie vragen.

KHN medewerkers 2023

Inspiratie

We hebben ook ontzettend veel inspiratie opgegaan op de beurs. En wij niet alleen. Ook Food Inspiration hoofdredacteur Maaike de Reuver was aanwezig en deelt haar inzichten met ons.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens