Op donderdag 9 september jl. heeft het bestuur van KHN Purmerend - Beemster vergaderd. Wat kwam er zoal ter sprake?

Overleg gemeente

Binnenkort is het volgende overleg gepland met gemeente Purmerend. KHN Purmerend Beemster zal onder andere strijden voor het kwijtschelden van de precario voor de rest van het jaar. Mochten er punten zijn die wij voor je kunnen inbrengen, vernemen we het graag via purmerend@khn.nl.

Het Kookboek komt uit!

Het Kookboek ligt bij de drukker! Meer dan 40 ondernemers hebben meegedaan aan dit boek en het is ontzettend mooi geworden. Op 7 oktober van 18.00 tot 20.00 uur wordt het boek gelanceerd bij Wijnimport J. Bart in Zuidoost Beemster. De ondernemers die meewerken aan het boek hebben de boeken vanaf dan beschikbaar. Daarnaast zijn de boeken te koop op verschillende punten in Purmerend en Beemster.

Terrassenbeleid

Op 3 september is er een positief gesprek geweest met de gemeente over het terrassenbeleid. Op 1 november treedt het in werking. Het bestuur heeft samen met Stichting Koemarkt voor elkaar gekregen dat we meer vrijheid krijgen in de uitvoering dan in het concept terrassenbeleid was aangegeven. Daarnaast wordt er het een en ander afgesproken betreffende het verwijderen van terrassen voor evenementen op de Koemarkt. Er komt een uitnodiging vanuit de gemeente voor meer informatie.

15 november inspiratietour en ledenvergadering

Mochten de versoepelingen het binnenkort toelaten, organiseren we graag weer een inspiratietour met voorafgaand een ledenvergadering. Vooralsnog hebben we dit gepland op maandag 15 november, dus zet alvast in je agenda!

Wil je ons over de vloer?

Graag komen we met onze leden in gesprek. Daarom plannen we onze bestuursvergaderingen het liefst bij onze leden. Dan kunnen we kennismaken en horen wat er speelt. Wil je ons een keer over de vloer om te horen wat er speelt en zelf punten aan te geven? We horen het graag via purmerend@khn.nl.

Het laatste nieuws rondom corona vind je hier:


De volgende bestuursvergadering vindt plaats op woensdag 6 oktober. Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via purmerend@khn.nl.

Website KHN Purmerend: http://www.khn.nl/purmerend

Facebook KHN Purmerend-Beemster

Heb je Facebookpagina al geliked? Klik hier

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens