Op woensdag 11 mei heeft het bestuur van KHN Purmerend - Beemster vergaderd bij Brasa Purmerend.

Wat kwam er zoal ter sprake?

Verlenging controle CTB regeling

Gemeente Purmerend heeft voor de eerste maanden van 2022 wederom een CTB vergoeding beschikbaar. Kosten die gepaard zijn gegaan met de controle voor het coronatoegangsbewijs kunnen hierbij gedeclareerd worden. Denk aan tijd die besteed is aan de controle en spullen die zijn aangeschaft voor de controles. Dit was al eerder mogelijk voor het laatste kwartaal van 2021.

Toetreding Peter Vagevuur tot het bestuur

Peter Vagevuur, bedrijfsleider van Boss Sushi en Grill in de Beemster, is toegetreden tot het bestuur. Met Peter in het bestuur willen we de verbinding met de ondernemers in de Beemster versterken.

Horeca-inspiratietour naar Deventer groot succes!

Maandag 16 mei zijn leden van KHN Purmerend-Beemster, Waterland, Zaanstreek en Edam-Volendam per bus vertrokken naar Deventer voor de inspiratietour. Zo’n 45 leden waren hierbij aanwezig. Er zijn diverse interessante horeca-locaties bezocht. Het was een geslaagde en gezellige dag. Volgend jaar zullen we weer een dag organiseren, waarschijnlijk naar Den Haag en Scheveningen. Lees hier het verslag.

Enquête wensen leden

KHN Purmerend-Beemster is bezig met een enquête om bij de leden los te krijgen welke toegevoegde waarde wij kunnen bieden en wat de leden van ons verwachten. Deze enquête zal voor de zomer verspreid worden. We verzoeken je deze enquête in te vullen, zodat wij zaken kunnen oppakken die voor jullie belangrijk zijn.

7 juni Regiovergadering KHN Noord-Holland

Op 7 juni vindt de eerstvolgende regiovergadering plaats van KHN Noord-Holland. Bestuurders uit de afdelingen in Noord-Holland zijn hiervoor uitgenodigd. Tijdens dit overleg is er de mogelijkheid elkaar bij te praten over de ontwikkelingen, kennis te delen en punten in te brengen uit de regio’s. KHN Purmerend is hier bij aanwezig. Het verslag van het vorige overleg vind je hier.

Het laatste nieuws rondom corona vind je hier:

De volgende vergadering is de bestuursvergadering op 6 juli. Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via purmerend@khn.nl.

Website KHN Purmerend-Beemster: http://www.khn.nl/purmerend

Heb je Facebookpagina al geliked? Klik hier


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens