Op woensdag 20 april heeft het bestuur van KHN Zaanstreek overleg gehad bij Hoop op d’Swarte Walvis. KHN feliciteert de Hoop op d’Swarte Walvis met het lidmaatschap van 12,5 jaar.

Onderstaand de besproken punten en de koppeling naar de diverse onderliggende stukken.

Leden KHN Zaanstreek

We hebben besproken de ledenlijst door te nemen om te kijken wie we kunnen benaderen om informatie in te winnen en welke bedrijven er nog ontbreken en kunnen aanhaken. Ken je ondernemers die nog geen lid zijn? Laat het ons weten via zaanstreek@khn.nl zodat we een bezoek kunnen brengen.

Aanbesteding voor horeca op bedrijventerrein HoogTij in Westzaan

Gemeente Zaanstad gaat op korte termijn een Europees aanbestedingstraject starten voor de uitgifte van twee horecakavels op het bedrijventerrein HoogTij in Westzaan. De horecakavels gaan onderdeel uitmaken van een deel van HoogTij waarop ook een truckparking voorzien is.

Een horecaonderneming op bedrijventerrein HoogTij, nabij de Kleine Steng is een mooie aanvulling voor het gebied. Gemeente Zaanstad ziet graag dat de twee kavels uitgaan naar lokale/kleine ondernemers. Daar is rekening mee gehouden bij het vaststellen van de huursom. Er wordt gegund op kwaliteit en niet op prijs.

Ter voorbereiding op de aanbesteding houdt de gemeente Zaanstad een marktconsultatie voor geïnteresseerde aanbieders. Door mee te doen aan de marktconsultatie kunnen horecaondernemers actief meedenken over de uitvraag en de aanbesteding. Via deze link) zijn de stukken te downloaden.

Verlenging controle CTB regeling

We zijn in overleg met gemeente Zaanstad of we ook voor de eerste maanden van 2022 een CTB vergoeding kunnen ontvangen. Kosten die gepaard gaan met de controle voor het coronatoegangsbewijs kunnen hierbij gedeclareerd worden. Denk aan tijd die besteed is aan de controle en spullen die zijn aangeschaft voor de controles. Dit was al eerder mogelijk voor het laatste kwartaal van 2021.

Wat kunnen we voor je oppakken?

Ondernemers uit Zaanstad, Wormerland, Oostzaan en Landsmeer, zijn er punten die we voor je kunnen oppakken? Loop je ergens tegenaan waar wij je bij kunnen ondersteunen? Laat het weten via zaanstreek@khn.nl.

Opening toeristisch seizoen

Op 31 maart is in Taets officieel het toeristisch seizoen geopend. In maart is de vernieuwde Toeristische Visie vastgesteld. De Toeristische visie is hier te vinden. KHN Zaanstreek zal blijven hameren om verblijfstoerisme. Daarnaast blijven we het belang benadrukken om samen op te treden, ook als het gaat om marketing van de Zaanstreek.

Hoteloverleg 24 mei

Op 24 mei komen de hotels uit de Zaanstreek weer samen voor het hoteloverleg. Heb je punten die we mee kunnen nemen? Laat het weten via zaanstreek@khn.nl.

KHN | Horeca-inspiratietour naar Deventer op 16 mei

Ga mee en geef je nu op via zaanstreekd@khn.nl. Kosten zijn € 99,- per persoon, als de bus vol is, is-ie vol. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Lees hier meer.

Het laatste nieuws rondom corona vind je hier:

Volgende bestuursvergadering 15 juni

De volgende bestuursvergadering vindt plaats op woensdag 15 juni 10.00 uur. We zullen voor deze vergadering een lid van KHN Zaanstreek benaderen om op die locatie te vergaderen. Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via zaanstreek@khn.nl.

Website en Facebook KHN Zaanstreek

Website KHN Zaanstreek: www.khn.nl/zaanstreek. Heb je Facebookpagina al geliked? Klik hier

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens