Aziatische Horeca

KHN streeft met haar activiteiten naar een zo gunstig mogelijk ondernemersklimaat voor de horeca. Ook voor Aziatische horecaondernemers die voor specifieke uitdagingen staan, waarbij de Gecombineerde Vergunning voor Verblijf en Arbeid (GVVA, voorheen Tewerkstellingsvergunning/TWV) en opleidingen voor de Aziatische keuken actuele onderwerpen zijn.

Nieuws

KHN wil alternatief bezorgplatform

31-01-2018
-

Om het machtsmisbruik van bestaande platforms te stoppen, onderzoekt KHN of zij een alternatief bezorgplatform kan starten: voor en door de horeca.

Nieuwe aanvraagformulieren verblijfsvergunning Aziatische horeca (GVVA)

17-10-2017
-

Download de nieuwe formulieren voor de aanvraag en verlenging van de gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid op khn.nl.

Nieuwe Chinese vertaling cursus Sociale Hygiëne (SVH) nu beschikbaar

05-09-2017
-

KHN en de Vereniging Chinese Horecaondernemers (VCHO) hebben samen het cursusboek Sociale Hygiëne opnieuw laten vertalen in het Chinees. De nieuwe vertaling sluit beter aan bij de huidige teksten en vragen in de Nederlandse versie van SVH theorieboek Sociale Hygiëne. Ook is het boek Examentrainingen opnieuw vertaald. De nieuwe vertaling helpt u beter bij de voorbereidingen op het examen. U kunt de nieuwe versies nu bestellen bij KHN.

Hygiëne-instructiefilms voor Aziatische horeca

28-08-2017
-

Elk bedrijf dat met voedsel en dranken werkt, moet volgens de eisen van de Hygiënecode werken. Speciaal voor de Aziatische horeca heeft de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) zes korte en handige instructiefilms in het Chinees (met Nederlandse/Chinese ondertiteling) gemaakt. Doe er uw voordeel mee!

Terug