Gratis lid van KHN tot 2017

Aziatische Horeca

KHN streeft met haar activiteiten naar een zo gunstig mogelijk ondernemersklimaat voor de horeca. Ook voor Aziatische horecaondernemers die voor specifieke uitdagingen staan, waarbij de Gecombineerde Vergunning voor Verblijf en Arbeid (GVVA, voorheen Tewerkstellingsvergunning/TWV) en opleidingen voor de Aziatische keuken actuele onderwerpen zijn.

Nieuws

NVWA waarschuwt voor salmonella in eieren

17-11-2016
-

Wat moet u doen als u besmette eieren in uw bedrijf heeft?

Themabijeenkomst Aziatische horeca 31 oktober 2016: u komt toch ook?

17-10-2016
-

Op maandag 31 oktober organiseert KHN een bijeenkomst voor de Aziatische horeca. We praten u bij over de vernieuwde regeling om specialiteitenkoks uit Azië te laten werken. U krijgt praktische tips om ervoor te zorgen dat uw horecazaak aan de hygiëne-eisen voldoet. En we laten u zien hoe u meer directe online reserveringen binnenkrijgt en minder commissie betaalt aan reserveringssites zoals Iens.

Nieuwe regeling voor vergunningen specialiteitenkoks uit Azië

23-09-2016
-

Aziatische horeca mag voorlopig specialiteitenkoks uit Azië blijven inzetten

Nederlandse chefs in de prijzen tijdens WK Chinees koken

22-09-2016
-

KHN feliciteert Eveline Wu, Maoyu Qin, Yi Ming Zhong, Hai Guang Wang en Jing Kong (HanTing Cuisine* in The Hague) met deze unieke prestatie

Hygiëne-instructiefilms voor Aziatische horeca

30-08-2016
-

Per 1 april 2016 geldt de nieuwe Hygiënecode voor de horeca. Elk bedrijf dat met voedsel en dranken werkt, moet volgens de eisen van deze Hygiënecode werken. Speciaal voor de Aziatische horeca heeft de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) zes korte instructiefilms in het Chinees (met Nederlandse/Chinese ondertiteling) gemaakt.

Terug