Download de gratis KHN App

Aziatische Horeca

KHN streeft met haar activiteiten naar een zo gunstig mogelijk ondernemersklimaat voor de horeca. Ook voor Aziatische horecaondernemers die voor specifieke uitdagingen staan, waarbij de Gecombineerde Vergunning voor Verblijf en Arbeid (GVVA, voorheen Tewerkstellingsvergunning/TWV) en opleidingen voor de Aziatische keuken actuele onderwerpen zijn.

Nieuws

Hygiëne-instructiefilms voor Aziatische horeca

13-02-2017
-

Elk bedrijf dat met voedsel en dranken werkt, moet volgens de eisen van de Hygiënecode werken. Speciaal voor de Aziatische horeca heeft de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) zes korte en handige instructiefilms in het Chinees (met Nederlandse/Chinese ondertiteling) gemaakt. Doe er uw voordeel mee!

KHN Inspiratietour Aziatische Horeca 15 maart 2017

31-01-2017
-

Ga mee met de KHN Inspiratietour Aziatische Horeca in en rondom het bruisende centrum van Amsterdam.

Joop Braakhekke was van grote betekenis voor de gastronomie

08-12-2016
-

Gastvrijheidsicoon op 75-jarige leeftijd overleden

Themabijeenkomst Aziatische horeca 31 oktober 2016: u komt toch ook?

17-10-2016
-

Op maandag 31 oktober organiseert KHN een bijeenkomst voor de Aziatische horeca. We praten u bij over de vernieuwde regeling om specialiteitenkoks uit Azië te laten werken. U krijgt praktische tips om ervoor te zorgen dat uw horecazaak aan de hygiëne-eisen voldoet. En we laten u zien hoe u meer directe online reserveringen binnenkrijgt en minder commissie betaalt aan reserveringssites zoals Iens.

Nieuwe regeling voor vergunningen specialiteitenkoks uit Azië

23-09-2016
-

Aziatische horeca mag voorlopig specialiteitenkoks uit Azië blijven inzetten

Terug