Neurohoreca en cijferkennis voor meer rendement en inzicht

Vanwege de grote belangstelling zit deze inspiratiesessie vol. Leuk dat zóveel mensen zich aanmeldden! Goed nieuws: in september organiseren we dezelfde sessie opnieuw, deze keer in Eindhoven.

Inspiratiesessie Hoe vergroot ik mijn marge?Eén van onze landelijke speerpunten is Ondernemerschap en daarom gaat deze sessie over het vergroten van je marge. Door alle gestegen kosten staan de marges enorm onder druk. Ook heb je als ondernemer te maken met een limiet aan wat je gasten bereid zijn te betalen. Gelukkig zijn er manieren om de bestedingen te vergroten door de gast een optimale beleving te bieden. Daarnaast zorgt kennis van cijfers voor inzicht in je zaak en het helpt om keuzes te maken.

KHN Inspiratiesessie Hoe vergroot ik mijn marge?

Dinsdag 17 juni 2025

10.30 – 15.00 uur

Valencia, Scheepvaartstraat 13, Deventer

Gastspreker Elles van der Vleuten: Neurohoreca voor meer rendement

Elles van der Vleuten, inspirator en eigenaar van Rocket Science Horeca zal ons in een masterclass Neurohoreca inspireren met praktische inzichten waarmee je direct in jouw zaak - groot of klein - aan de slag kunt.

Elles: “Wat als je met een paar slimme aanpassingen kunt zorgen dat gasten meer genieten én meer besteden? Tijdens deze sessie neem ik je op interactieve en verrassende wijze mee in de wereld van neurohoreca. Ontdek hoe irrationeel wij mensen eigenlijk zijn – en hoe je daar als ondernemer slim op inspeelt. Wist je dat de juiste muziekkeuze de drankomzet met 40% kan doen toenemen? En dat een psychologisch slim ingerichte menukaart de besteding met 3 tot wel 16% kan doen toenemen? Na deze sessie weet je exact aan welke knoppen je kunt draaien om de omzet te verhogen. De focus ligt daarbij op direct toepasbare technieken.”

Gastspreker Richard Dijkgat: Cijferkennis voor meer inzicht

Richard Dijkgat, regiomanager en specialist bedrijfseconomische ondersteuning, laat zien hoe hij en een aantal KHN-collega’s horecabedrijven op papier doorlichten en adviseren over de toekomst van hun zaak. Door in kaart te brengen hoe je kosten zich verhouden tot je inkomsten - en welke activiteiten daaraan zijn verbonden - komt Richard tot praktische adviezen over je bedrijfsvoering. Je krijgt een kijkje in de keuken, zodat je deze kennis ook zelf in jouw bedrijf kunt toepassen.

Programma

10.30 uur Ontvangst bij Valencia Deventer

11.00 uur Cijferkennis voor meer inzicht – Richard Dijkgat

12.30 uur Spaanse lunch; waan je in het echte Valencia

13.30 uur Neurohoreca voor meer rendement – Elles van der Vleuten

15.00 uur Afsluitend drankje met pincho’s

Aanmelden

De inspiratiesessie van 17 juni in Deventer is volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.
Op 2 september organiseren we dezelfde sessie in Eindhoven. Hiervoor kun je je nog wel aanmelden. Meer informatie vind je op Inspiratiesessie Hoe vergroot ik mijn marge op 2 september in Eindhoven.