Extra datum: Neurohoreca en cijferkennis voor meer rendement en inzicht

Vanwege grote belangstelling organiseren we deze inspiratiesessie ook op 2 september 2025 bij Fifth in Eindhoven.

Eén van onze landelijke speerpunten is Ondernemerschap en daarom gaat deze sessie over het vergroten van je marge. Door alle gestegen kosten staan de marges enorm onder druk. Ook heb je als ondernemer te maken met een limiet aan wat je gasten bereid zijn te betalen. Gelukkig zijn er manieren om de bestedingen te vergroten door de gast een optimale beleving te bieden. Daarnaast zorgt kennis van cijfers voor inzicht in je zaak en het helpt om keuzes te maken.

KHN Inspiratiesessie Hoe vergroot ik mijn marge?

Dinsdag 2 september 2025

10.30 – 15.00 uur

Fifth The Main Stage, Gasfabriek 5, Eindhoven

Meld je direct aan

Gastspreker Elles van der Vleuten: Neurohoreca voor meer rendement

Elles van der Vleuten, inspirator en eigenaar van Rocket Science Horeca zal ons in een masterclass Neurohoreca inspireren met praktische inzichten waarmee je direct in jouw zaak - groot of klein - aan de slag kunt.

Elles: “Wat als je met een paar slimme aanpassingen kunt zorgen dat gasten meer genieten én meer besteden? Tijdens deze sessie neem ik je op interactieve en verrassende wijze mee in de wereld van neurohoreca. Ontdek hoe irrationeel wij mensen eigenlijk zijn – en hoe je daar als ondernemer slim op inspeelt. Wist je dat de juiste muziekkeuze de drankomzet met 40% kan doen toenemen? En dat een psychologisch slim ingerichte menukaart de besteding met 3 tot wel 16% kan doen toenemen? Na deze sessie weet je exact aan welke knoppen je kunt draaien om de omzet te verhogen. De focus ligt daarbij op direct toepasbare technieken.”

Gastspreker Richard Dijkgat: Cijferkennis voor meer inzicht

Richard Dijkgat, regiomanager en specialist bedrijfseconomische ondersteuning, laat zien hoe hij en een aantal KHN-collega’s horecabedrijven op papier doorlichten en adviseren over de toekomst van hun zaak. Door in kaart te brengen hoe je kosten zich verhouden tot je inkomsten - en welke activiteiten daaraan zijn verbonden - komt Richard tot praktische adviezen over je bedrijfsvoering. Je krijgt een kijkje in de keuken, zodat je deze kennis ook zelf in jouw bedrijf kunt toepassen.

Programma

10.30 uur Ontvangst bij Fifth The Main Stage

11.00 uur Cijferkennis voor meer inzicht – Richard Dijkgat

12.30 uur Lunch

13.30 uur Neurohoreca voor meer rendement – Elles van der Vleuten

15.00 uur Afsluitend drankje met een hapje

Aanmelden

Per horecaonderneming mag je met twee personen deelnemen. Deelname is kosteloos voor leden. Bij aanmelding rekenen we natuurlijk wel op je komst! In verband met naamkaartjes en dieetwensen verzoeken we het formulier per deelnemend persoon in te vullen. Meld je vóór 25 augustus aan!