Ben jij klaar voor de gast van morgen?

De eerste KHN Trendspecial met de laatste trends, inspirerende verhalen en interviews over duurzaamheid, gebundeld in een digitaal magazine.

Terrastrends 2019

Concepten moeten kloppen van binnen en buiten. En dat geldt in het zomerseizoen letterlijk. Rookvrij terras. Tips voor de terraskaart, alcoholvrije drankjes en duurzame en kostenbesparende terrasinrichting. Hoe ziet het terras van 2019 eruit?

Alcoholpreventie en NIX18

Teveel alcohol is schadelijk, dat weten we allemaal. Voor jongeren geldt dat zelfs in hogere mate; ze lopen sneller alcoholvergiftiging op, terwijl hun hersenen nog volop in ontwikkeling zijn. De overheid startte startte ruim vijf jaar geleden de campagne NIX18 en kijkt nadrukkelijk naar horecaondernemers in haar strijd om alcohol onder de 18 uit te bannen. Twee ondernemers vertellen over hun ervaringen met een aanpak van NIX18.

Tips voor een gezonde menukaart

De handtekening van KHN staat onder het Nationaal Preventieakkoord. Omdat wij samen met onze leden echt bij willen dragen aan een gezondere samenleving. En daar maakt een slim aanbod alle verschil in. Denk hierbij aan kleinere porties, minder vlees, meer groente eten en meer water drinken.

De do's van duurzaam

Duurzaamheid kent verschillende vormen. Drie ondernemers vertellen over de manier waarop zij hun bedrijf niet alleen bij laten dragen aan kwaliteit voor de gast, maar ook aan een mooiere wereld.

Online magazine

Lees het online magazine op magazine.khn.nl