Succesvol ondernemen vertaalt zich in het continue peilen van de branche en jouw bedrijf zo goed mogelijk afstemmen op de behoeften van je gasten. In Eindhoven hebben we veel leuke voorbeelden gevonden.

Met ruim 30 personen ging de touringcar op pad richting Eindhoven alwaar een interessant programma op ons stond te wachten.

Allereerst werd ‘Kazerne’ aangedaan. In dit bedrijf zie je een combinatie tussen bijzondere moderne inrichting en kunstcollecties. Fraai bedrijf met een geheel eigen stijl.

Hotel Pullman Eindhoven Cocagne herbergt een moderne chique atmosfeer met 320 kamers en 16 vergaderfaciliteiten. Bij Pullman is de service altijd vertrouwd.

Vervolgens ging de groep lopend op weg naar Down Town Gourmet Market, een combinatie van 21 keukens in één bedrijf, talloze concepten verzorgen iedere maag. Down Town is erg sfeervol ingericht als foodhall en beschikt over een ruim buitenterras, overdekt en in de open lucht.

Fifth is een veelzijdig horecabedrijf dat de oude originele industriële elementen heeft behouden, met moderne technieken worden de prachtigste combinaties gecreëerd. Lunchen, borrelen, dineren, vergaderen, een concert bezoeken, koffiebranden en op het terras vertoeven, het is er allemaal mogelijk.

In de wijk Strijp-S vind je een aantal nieuwe horecaconcepten welke een eigentijdse invulling hebben, kom en blijf verrassen. Bij brouwerij Het Veem proefden we de heerlijkste Eindhovense bieren.

Tot slot werd het megagrote Radio Royaal bezocht, aan ruimte geen gebrek hier. We sloten af met een heerlijk diner en konden terugzien op een interessante, vermoeiende inspirerende en gezellige dag.

Voorjaar 2023 wordt een nieuwe inspiratietour voor de leden van KHN Haarlemmermeer georganiseerd, we houden je op de hoogte.

Via deze link vind je, achter de inlog, de foto’s van deze inspiratietour.