Op 15 september is er weer een hoteloverleg van KHN Amsterdam De ideale gelegenheid om je te laten informeren over actuele zaken die relevant zijn voor jou als hotelier/manager. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Wat: Hoteloverleg KHN Amsterdam
Wanneer:
15 september 2022
Hoe laat
: 10.00 tot ca. 12.00 uur met aansluitend een netwerklunch tot ca. 13.00 uur
Waar: Sligro, Van der Madeweg 39, 1114 AM Amsterdam

Deze vestiging ligt in Duivendrecht en is via de A10 goed bereikbaar. Het bevindt zich op de kruising tussen de Van der Madeweg en de Joan Muyskenweg. Rijd om het gebouw via de rechterzijde om bij de ingang te komen. Parkeergelegenheid is volop aanwezig en gratis toegankelijk

Agenda
De volgende punten staan, onder voorbehoud, op de agenda

 1. Actueel nieuws van KHN Amsterdam. o.a. update verordening toerisme in balans en update toeristenbelasting Expedia collect.
 2. Actueel nieuws KHN landelijk.
 3. Visitor Data, een update.
 4. Meer geld voor minder, Stef Driessen, Sector Banker Leisure ABN AMRO, gaat in op de impact van de coronacrisis, wat de vooruitzichten zijn, financierbaarheid van hotels en tips hoe je je bankrente kunt verlagen.
 5. Booking.com, een update.
 6. Gemeente Amsterdam: Energieadviestraject; gratis voor bedrijven, voor meer informatie zie hier.
 7. Sales pitch: MEOW – Open hoteldag.

Aanmelden
Voor aanmelden klik hier.

Verder vragen we je aandacht voor het volgende:

 • De gemeente wil graag met hoteliers in contact komen die mogelijk voor een langere periode (een jaar of langer) asielzoekers willen opvangen in hun hotel. De gemeente heeft eventueel budgetten beschikbaar voor aanpassing van kamers en overige ruimtes om ze meer geschikt te maken voor langdurig verblijf.
  Je kunt een mail sturen naar amsterdam@khn.nl . Er wordt dan contact met je opgenomen.
 • Open hoteldag 3 november 2022: een uitgelezen kans voor buren, nieuwe werknemers e.a. om sfeer te proeven in je hotel. Vorig jaar deden 60 hotels mee.
  Oproep: Zou je voor 7 september kunnen laten weten of jullie hotel dit jaar meedoet en wie de contactpersoon zal zijn (telefoonnummer en mailadres)?
  Voor vragen en aanmelden: info@openhoteldag.com, contactpersoon: Thomas van Leeuwen t.vanleeuwen@ddock.com 06 20 96 95 87. Zie ook hier.
 • HR overleg op 6 oktober. Voor informatie en aanmelden zie hier.
 • Elk stadsdeel in Amsterdam heeft op dit moment een eigen beleid voor horeca en terrassen. Daardoor gelden in gelijke gevallen niet altijd dezelfde regels. Het nieuwe beleidskader voor horeca en terrassen geldt voor de hele stad overal hetzelfde. Het beleidskader ligt ter inzage tot en met 13 oktober 2022. Voor een overzicht informatieavonden zie hier.
 • Nieuwe controles in Amsterdam naleving leeftijdsgrens van… | KHN Voorkom hoge boetes en intrekking exploitatievergunning.
 • Actueel trainingsaanbod KHN september en oktober.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens