Vanwege het coronavirus werd Horecava op maandag 1 februari in een ‘limited’ edition gegoten die alleen digitaal plaatsvond. Een virtueel evenement met kennis-, inspiratie- en tastingsessies. In deze bijzondere tijd kan én wil KHN natuurlijk niet ontbreken; juist nu is verbinding belangrijker dan ooit. En ook dit jaar waren KHN-leden van harte uitgenodigd.

Er was een digitale festival set-up: een hoofdpodium met verschillende break-out sessies en natuurlijk het digitale KHN Café. Hier gaven we jou als KHN-lid relevante informatie, advies, voordelen en inspiratie om in 2021 weer vooruit te kijken, zodat jij na de lockdown weer het beste uit jouw zaak kunt halen. KHN is er voor jou, ook op de route naar de heropening en het herstel van onze prachtige branche.

KHN kijkt terug op een geslaagde editie van Horecava Limited

KHN-leden krijgen gratis toegang tot exclusieve evenementen

Een toegevoegde waarde van jouw KHN-lidmaatschap is gratis toegang tot exclusieve evenementen.

Word nu lid
KHN Cafe 02 faillisement 500x210 met logo

Q&A Sessie WHOA en Faillissement

Faillissement voorkomen met de WHOA: KHN-expert Dominique licht de wet- en regelgeving toe. Ook deelde ondernemer en schrijver van het boek ‘De doorstart, warm of koud?’ Robbert Peek zijn persoonlijke verhaal, o.a. over het maken van een doorstart. Ben jij erbij?

Bekijk de video...
KHN Cafe 03 lokale lobby 500x210 met logo

Q&A sessie Lokale Lobby door regiomanagers

Ook op regionaal en lokaal niveau staat KHN voor je klaar. De regiomanagers zijn dé contactpersoon voor de leden in hun regio: zij houden zich bezig met het persoonlijk advies en de lokale belangenbehartiging. Dit laatste doen zij in nauwe samenwerking met lokale horecaondernemers. Maar hoe werkt de lokale lobby nou precies? In deze sessie vertelden twee regiomanagers hoe KHN jouw individuele en collectieve belangen op lokaal niveau behartigt én wat je zelf kan bijdragen.

Bekijk de video...
KHN Cafe 11 City Guys 500x210 met logo

KHN Borrelpraat – Op de bank met de Cityguys

De Cityguys: een creatief collectief met een gedeelde hamburgerverslaving, grenzeloze ontdekkingsdrang en niet geheel onbelangrijk, een passie voor horeca en marketing. Op 1 februari schoven Bryce Steba (Atelier Brouwerij Thuisbasis), Joachim de Looij (BUNK Hotel), Diego Buik (Diego's Burgers) en Michel Ordeman (Jopenbier) bij hen aan en deelden hun passie voor ondernemerschap. Hoe kijken zij vooruit? En wat verwachten ze van 2021?

Bekijk de video's...
KHN Cafe 04 bar tablet 500x210 met logo

Vliegende start met de KHN starterssessie!

Wat goed dat je wil starten of dit jaar bent gestart in de mooiste branche; de horeca! Je eigen bedrijf starten in coronatijd vraagt om een flinke dosis lef, creativiteit en aanpassingsvermogen. Ook tijdens deze crisis zijn er kansen en mogelijkheden. Om de beste gastvrijheid aan je gasten te bieden, is het wel belangrijk om je zaken goed te regelen. Bijvoorbeeld een ondernemingsplan, de financiën, de juiste vergunningen en verplichte heffingen en licenties. Daar kunnen wij je bij helpen. Jij de passie, wij de kennis. En die delen we graag!

Bekijk de video...
KHN Cafe 05 corona 500x210 met logo

Corona & herstel – De horeca in het post-corona tijdperk

Wat is de impact van het coronavirus op onze branche? Welke ontwikkelingen zijn er? FSIN keek samen met ons terug op 2020 en besprak de trends van 2021. Wat gaat er veranderen en wat betekent dit voor de buitenshuis consumptie? Vervolgens gingen we in gesprek met horecaondernemers Erwin van der Graaf en Hans van der Linde over hoe zij de route naar herstel zien en bespraken we thema’s als: innovatie, de arbeidsmarkt, investeringen/financiering en de rol van de overheid post-corona.

Bekijk de video
KHN Cafe 10 Landelijk Bestuur 500x210 met logo

Live Q&A met het Landelijk Bestuur

Is gastvrijheid door het coronavirus veranderd? En wat is er nodig voor een toekomstbestendige horeca? KHN-voorzitter Robèr Willemsen en KHN-directeur Dirk Beljaarts gingen met jou in gesprek over de toekomst van onze prachtige branche. Er was gelegenheid tot het live stellen in in het KHN-Café.

Lees meer
KHN Cafe 08 personeel 500x210 met logo

Q&A sessie personeel

Als je medewerkers in dienst hebt, krijg je te maken met verschillende vraagstukken rondom personeel. In deze Q&A sessie beantwoordden we vragen als: Welke arbeidsovereenkomst kan ik gebruiken? Wat moet ik doen als iemand ziek wordt? Hoe kan ik afscheid nemen van medewerkers? Personeel vormt een sterke basis voor jouw bedrijf. KNH ging in op online gestelde vragen.

Bekijk de video...
KHN Cafe 08 spaarvarken 500x210 met logo

Besparen? Inzicht in jouw financiële situatie? Check de voordelen voor jou als KHN-lid

Besparen? Juist nu! Een aantal ledenvoordeelpartners pitchten de voordelen, waar KHN-leden gebruik van kunnen maken: verzekeringen, energie, opleidingen, sociale zekerheid en online partners. Ook was er een korte introductie van KHN Rekenwerk: het horeca-administratiepakket van, voor en door horecaondernemers. Waar je kan besparen in deze periode en na Corona en inzicht in jouw financiële situatie.

KHN op Horecava Limited werd mede mogelijk gemaakt door Purple Haze

Purple Haze