Carin Petersen van Beachclub Far Out in Zandvoort maakt sinds een aantal jaar gebruik van Pin Voorschot, een innovatieve oplossing voor bedrijfskrediet. De lening wordt automatisch terugbetaald via de pinbetalingen van gasten. Carin: “De horeca is een sector die constant in beweging is. Als ik niet mee kan bewegen dan laat ik kansen liggen en dat wil geen enkele ondernemer.”

Een PIN Voorschot wordt vaak ingezet om een moeilijke periode te overbruggen of om te investeren in de zaak. “Een strandpaviljoen is natuurlijk een seizoensgebonden bedrijf, dus in de zomer moeten we het geld verdienen. In de winter hebben we namelijk ook te maken met flinke kostenposten”, vertelt Carin.

'Pin Voorschot denkt met ons mee’

“In de winter moet het strandpaviljoen met hijskranen en diepladers weggehaald worden, om het hele pand vervolgens later in het jaar weer op te bouwen. Dat is een unieke situatie, maar PIN Voorschot deinst daar niet voor terug. Zij snappen ondernemers en denken met ons mee.”

Snel schakelen en investeren

“Met PIN Voorschot kan ik snel schakelen en investeren op het moment dat het nodig is. De horeca is een sector die constant in beweging is. Als ik niet mee kan bewegen dan laat ik kansen liggen en dat wil geen enkele ondernemer.”

Vooruit kijken

Zes jaar geleden verwoestte een brand Beachclub Far Out. “Daar zijn we financieel nog altijd niet helemaal bovenop”, vertelt Carin. “Maar als ondernemer wil je vooruit kijken. Het is niet vanzelfsprekend dat een bedrijf zo flexibel en snel kan reageren op je wensen maar PIN Voorschot laat zien dat dit wel mogelijk is. Je krijgt hierdoor de ruimte om in te springen op nieuwe kansen, dat is erg waardevol.”

Ledenvoordeel

PIN Voorschot verstrekt horecakredieten van € 2000 tot € 50.000 met een looptijd van 3 of 6 maanden. Als lid van KHN krijg je 5% korting op de kosten van PIN Voorschot.

Meer weten?

Kijk op www.khn.nl/pinvoorschot en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!