Meer tijd voor je gasten met KHN Rekenwerk

Goed horecaondernemerschap vraagt tegenwoordig om méér dan alleen aandacht voor de gast. De administratieve kant van het ondernemen wordt bijvoorbeeld steeds complexer. Verslaglegging moet voldoen aan de eisen van de overheid. Denk bijvoorbeeld aan de aangifte van de btw, de bewaarplicht en de salarisadministratie. KHN Rekenwerk helpt je bij deze administratieve taken, zodat jij meer tijd hebt voor de leuke kant van het ondernemerschap.

Administratie van, voor en door horecaondernemers

KHN Rekenwerk, het horeca administratiepakket van, voor en door horecaondernemers. Op basis van jouw wensen nemen wij je administratieve last uit handen. En daarvoor krijg je direct financieel inzicht terug in handen, op elk gewenst moment van de dag. Wij nemen namelijk letterlijk naast je plaats achter het stuur, om je te ondersteunen en kennis te bieden om je onderneming bij te sturen.

Ondersteuning aanvraag NOW en TVL

Als klant van KHN Rekenwerk kunnen wij jou ondersteuning bieden bij de aanvragen NOW en de TVL. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid (ook voor klanten die niet aangesloten zijn bij KHN Rekenwerk) om de definitieve NOW derdenverklaring af te geven.

Om jou te ondersteunen bij de definitieve aanvraag NOW werken wij met een gestructureerde gegevens uitvraag. Hierbij heb je direct contact met één van onze financiële medewerkers. Eerst ontvang je van ons een overzichtelijke digitale checklist met daarop alle te verzamelen digitale administratieve stukken. Nadat wij deze stukken van jou hebben ontvangen nemen wij de volledige last van de administratieve afwikkeling van de verklaring en definitieve aanvraag van je over. Zo kan jij je met volle aandacht richten op jouw gasten!

De ondersteuning bij de aanvragen NOW en TVL is onderdeel van de service die wij onze klanten bieden. Wil jij ook ondersteuning? Word dan klant van KHN Rekenwerk. Voor het afgeven van de definitieve NOW derdenverklaring rekenen wij een speciaal ledentarief van € 750.

24/7 inzicht in je financiële status

KHN Rekenwerk App

KHN Rekenwerk staat altijd aan. We automatiseren de administratie dusdanig, dat je 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzicht heeft in je financiële status. Je volledige administratie letterlijk op zak, gewoon met een app. We doen, na akkoord, de verwerking van je inkoopfacturen en de verzending van je verkoopfacturen.

We kunnen je salarisadministratie faciliteren en analyseren. En jij kunt een vergelijking maken met soortgelijke bedrijven in het land. Bovendien komt onze Rekenwerkmanager zeker vier keer per jaar met je bijpraten.

Wat klanten over KHN Rekenwerk zeggen:

''Sinds het ontstaan van KHN rekenwerk maak ik al gebruik van hun diensten. Persoonlijke dienstverlening, toegankelijkheid en grote kennis van de sector voor een schappelijk tarief. Ik kan het iedereen aanbevelen.'' Pascal Besson, Brasserie Het Wapen van Oostzaan

"Door een collega werd ik nu een aantal jaren geleden geattendeerd op KHN Rekenwerk. Ben zeer verheugd met mijn overstap en ervaar dagelijks het enorme gemak in het voeren van een digitale administratie. Vooral de enthousiaste persoonlijke begeleiding en vakbekwaamheid zorgt ervoor dat ik KHN Rekenwerk bij al mijn collega’s aanbeveel. Zeker ook voor de prima all-in prijs. "
Vincent van der Wardt, Grand Café De Kerkbrink, Baarn

“We zijn al enkele jaren klant bij KHN Rekenwerk en nog steeds naar volle tevredenheid. Goede service, behulpzame en professionele dienstverlening”. Marielle Bergink, Café Sprakel

“Nette prijs, korte lijnen, nieuwste techniek, real-time inzage in je cijfers en betrouwbaar… dat is KHN Rekenwerk!" Jack Verduin, Jacks Café, Heemskerk

Op KHN Rekenwerk kun je rekenen!

Prijzen zijn per maand en exclusief btw.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Rekenwerk Basis | 235 euro per maand

24/7 rapportages
Automatische verwerking van inkoopfacturen
Verwerken van kas en bank
Jaarrekening
Benchmark


Rekenwerk Praktisch | 335 euro per maand

Het Rekenwerk Basis-pakket
Administratieve verwerking van verkoopfacturen
Salarisadministratie
Btw-aangifte
Aangifte inkomstenbelasting en loonbelasting
Salarisstrook per medewerker € 6,75


Rekenwerk Compleet | 410 euro per maand

Het Rekenwerk Basis- en Praktisch-pakket
Aanmaken en versturen van verkoopfacturen
Debiteurenbeheer
Analyse salarisadministratie
Persoonlijke Rekenwerkmanager om mee te sparren
Salarisstrook per medewerker € 6,25