Meer tijd voor je gasten met KHN Rekenwerk

Goed ondernemerschap vraagt tegenwoordig om méér dan alleen aandacht voor de gast. De administratieve kant van het ondernemen weegt steeds zwaarder. Verslaglegging moet voldoen aan de eisen van de overheid, de belastingdienst en diverse wet- en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan de aangifte van de btw, de loonbelasting en de inkomstenbelasting, de bewaarplicht en de salarisadministratie. Hier kunnen wij je bij helpen.

Administratie van, voor en door horecaondernemers

KHN Rekenwerk, het horeca administratiepakket van, voor en door horecaondernemers. Op basis van jouw wensen nemen wij je administratieve last uit handen. En daarvoor krijg je direct financieel inzicht terug in handen, op elk gewenst moment van de dag. Wij nemen namelijk letterlijk naast je plaats achter het stuur, om je te ondersteunen en kennis te bieden om je onderneming bij te sturen.

Aanvraag NOW en TVL

Daarnaast kan KHN Rekenwerk ondersteuning bieden inzake de aanvragen NOW en de TVL. Tevens verzorgen wij de definitieve NOW derdenverklaringen voor een speciaal ledentarief van € 750,-.

24/7 inzicht in je financiële status

KHN Rekenwerk App

KHN Rekenwerk staat altijd aan. We automatiseren de administratie dusdanig, dat je 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzicht heeft in je financiële status. Je volledige administratie letterlijk op zak, gewoon met een app. We doen, na akkoord, de verwerking van je inkoopfacturen en de verzending van je verkoopfacturen.

We kunnen je salarisadministratie faciliteren en analyseren. En jij kunt een vergelijking maken met soortgelijke bedrijven in het land. Bovendien komt onze Rekenwerkmanager zeker vier keer per jaar met je bijpraten.

Prijzen zijn per maand en exclusief btw.

Op KHN Rekenwerk kun je rekenen!

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Benut jouw voordeel

Ben je lid van KHN? Benut jouw voordeel dan! Vraag nu makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk!

Aanvraagformulier

Rekenwerk Basis | 225 euro per maand

24/7 rapportages
Automatische verwerking van inkoopfacturen
Verwerken van kas en bank
Jaarrekening
Benchmark


Rekenwerk Praktisch | 325 euro per maand

Het Rekenwerk Basis-pakket
Administratieve verwerking van verkoopfacturen
Salarisadministratie
Btw-aangifte
Aangifte inkomstenbelasting en loonbelasting
Salarisstrook per medewerker € 6,50


Rekenwerk Compleet | 400 euro per maand

Het Rekenwerk Basis- en Praktisch-pakket
Aanmaken en versturen van verkoopfacturen
Debiteurenbeheer
Analyse salarisadministratie
Persoonlijke Rekenwerkmanager om mee te sparren
Salarisstrook per medewerker € 6,-