COVID-19 zelftest op antilichamen (IgM/IgG) uitslag binnen 15 minuten

Wil jij weten of jouw medewerkers mogelijk besmet zijn geweest met het coronavirus en een vorm van immuniteit hebben opgebouwd? Met onze zelftest weten medewerkers binnen 15 minuten of ze antilichamen in hun bloed hebben. De test is niet bedoeld voor thuisgebruik, dus wordt uitsluitend verkocht aan bedrijven. De test is na een korte instructie gemakkelijk en snel uit te voeren.

Jouw KHN-voordeel

De prijzen* zijn als volgt, de tests worden in sets van 25 stuks verkocht. 1 stuks bestellen is niet mogelijk.

Aantal

KHN-leden

Niet-leden

1 set (25 stuks)

€ 195,50

€ 245,50

2 sets (50 stuks)

€ 378

€ 478

4 sets (100 stuks)

€ 733

€ 933

10 sets (250 stuks)

€ 1.758

€ 2.258

*De prijzen zijn inclusief handling- en verzendkosten en exclusief btw.

Waarom biedt KHN deze zelftests aan?

We willen ondernemers in staat stellen hun medewerkers preventief te testen. Op deze manier leveren we een bijdrage aan het indammen van het virus. Door je medewerkers regelmatig preventief te screenen op de aanwezigheid van antistoffen, houd je vinger aan de pols. De zelftest geeft ook meer duidelijkheid voor medewerkers zelf, zowel onderling als privé.

Waarvoor kan een antistoffentest nog meer gebruikt worden?

Naast het preventief testen van je medewerkers kan de antistoffentest ook gebruikt worden als je:

  • Corona hebt gehad en wilt weten of je (nog) antistoffen in je bloed hebt;
  • Bent opgeroepen voor vaccinatie en wilt weten of je al antistoffen in je bloed hebt;
  • Wilt weten of je antistoffen in je bloed hebt omdat je dan misschien maar één in plaats van twee vaccindoses nodig hebt;
  • Gevaccineerd bent en wilt weten of het effect heeft in de vorm van antistoffen in je bloed.

Bestel nu zelftests voor antilichamen

Zijn deze zelftests een alternatief voor de GGD-test?

Nee, deze zelftests zijn geen alternatief voor de tests door de GGD. Ze zijn bedoeld als preventieve screening voor medewerkers zonder klachten of met een milde klacht, zoals een snotneus. Als medewerkers klachten hebben, is ons dringende advies om zo snel mogelijk een testafspraak te maken bij de GGD. Dat kan via 0800-1202 of via www.coronatest.nl. Blijf in alle gevallen handelen volgens de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de GGD. Raadpleeg bij twijfel een arts.

Hoe werkt de test?

Onze zelftest is een bloedtest. Middels een vingerprik breng je twee druppels bloed en daarna twee druppels buffervloeistof aan op de testkit die dan binnen 15 minuten de aan- of afwezigheid van antilichamen tegen het coronavirus (SARS-CoV-2) toont. Bij elke set zit een instructie. Let op: deze test is niet bedoeld om een acute COVID 19-besmetting vast te stellen.

Hoe betrouwbaar is de zelftest?

De betrouwbaarheid van een test wordt uitgedrukt in percentages. Belangrijke indicatoren zijn de zogenaamde sensitiviteit en specificiteit. De sensitiviteit zegt hoeveel procent van de positieve tests correct wordt gemeten. De specificiteit zegt hoeveel procent van de negatieve tests correct wordt gemeten. De fabrikant van onze zelftest geeft de volgende percentages op:

COVID-19 zelftest

Sensitiviteit

Specificiteit

Antilichaam IgM

87,9%

100%

Antilichaam IgG

97,2%

100%


Wat als de testuitslag positief is?

In de instructie staan de mogelijke testuitslagen. Als de test IgM positief is, is de kans groot dat de testpersoon op dat moment besmet is met COVID-19. Als de test IgG positief is, is de kans groot dat de testpersoon in een laatste fase van een besmetting zit of de ziekte recent heeft doorgemaakt en een vorm van immuniteit opbouwt. Bij een positieve resultaat op IgM dan wel IgG is ons dringende advies om zo snel mogelijk een afspraak te maken bij de GGD om een mogelijke besmetting via een reguliere coronatest te bevestigen dan wel uit te sluiten. Raadpleeg bij twijfel een arts.

Wat als de testuitslag negatief is?

Als zowel IgM als IgG negatief zijn, is de testpersoon op dat moment waarschijnlijk niet besmet of besmet geweest. Dat wil dat niet zeggen dat je niet besmet kunt worden, toch niet besmet kunt zijn of -bij een nog niet meetbare besmetting- anderen kunt besmetten. Niet iedereen bouwt namelijk op dezelfde wijze, op hetzelfde moment en in dezelfde mate antistoffen op, dus de test is indicatief.

Hoe kan ik de tests bestellen?

Je kan de tests bestellen via de webshop van KHN. Wil je de ledenprijs betalen zorg dan dat je bent ingelogd op Mijn KHN. Bestel zelftests in de KHN-webshop.

Hoe snel worden de tests geleverd?

We doen ons best je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Afhankelijk van de voorraad en het aantal bestellingen is de levertijd tussen tien en vijftien werkdagen.

Waar kan ik terecht met vragen?

Zie de meest gestelde vragen.

Tot slot: KHN sluit elke aansprakelijkheid, direct of indirect door verkeerd gebruik of interpretatie van de test uit.

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens