Horeca-cao 2020 & 2021

Horeca is mensenwerk. Goede afspraken over een collectieve arbeidsovereenkomst (cao) zijn belangrijk voor een toekomstbestendige branche. In de horeca-cao zijn de arbeidsvoorwaarden en regelingen voor horecamedewerkers vastgelegd.

KHN is samen met CNV Vakmensen en FNV Horeca tot het inzicht gekomen dat het verlengen van de cao voor de horeca 2020 tot eind 2021 de meeste duidelijkheid geeft over de arbeidsvoorwaarden en lonen die niet stijgen. Zo blijven de mogelijkheden om de Wet arbeidsmarkt in balans via de cao de wet beter toepasbaar te zijn. Bijvoorbeeld de bepalingen rond oproepovereenkomsten en seizoencontracten.

De cao-tekst en de recente loontabellen zijn op deze pagina te downloaden. De horeca-cao is uitsluitend digitaal beschikbaar.

Referentiefuncties horeca

De horeca-cao geeft spelregels om bedrijfsfuncties in jouw bedrijf te beschrijven, te waarderen en in te delen in de loongroepen. De spelregels en functieomschrijvingen zijn opgenomen in een handboek referentiefuncties horeca.

-> Download de horeca-cao 2020 & 2021

Lees ook

Vragen?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met de adviseurs van KHN Advies via 0348 48 94 89 of e-mail naar khnadvies@khn.nl.

Kennispagina's over dit onderwerp

Kwaliteitswaarde KHN

Een van de zeven kwaliteitswaarden is 'Een lid van KHN is een goed werkgever'

Lees meer