Modelbrieven, -verklaringen en -overeenkomsten

Je kunt een aantal modelbrieven, -verklaringen en -overeenkomsten downloaden die handig zijn bij ontslag en einde dienstverband van een van je werknemers.

Zie ook: Beëindigingsovereenkomst: checklist en model

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens

Tools in deze categorie

Met deze modelbrief waarschuw je een werknemer officieel dat er consequenties aan verbonden kunnen worden als hij ongeoorloofd op vakantie gaat.
Bekijk hier
Download een modelbrief in Word, waarmee je bevestigt dat de arbeidsovereenkomst van een medewerker voor bepaalde tijd wordt verlengd.
Bekijk hier
Download een modelbrief aan je medewerker in Word, waarmee je laat weten dat je de arbeidsovereenkomst niet zal verlengen.
Bekijk hier
Download het model in Word.
Bekijk hier
Download de KHN-modelbrief
Bekijk hier
Download een voorbeeldbrief in Word, waarmee je het dienstverband van een medewerker in zijn of haar proeftijd beëindigt, zonder opgaaf van redenen.
Bekijk hier
Download een modelbrief, waarmee je een medewerker in de proeftijd meedeelt dat deze medewerker niet voldoet aan de eisen aan functie-uitoefening.
Bekijk hier