5% korting op HorecaVoordeelshop.nl

HVS LOGO DIGITAAL-GROOT

HorecaVoordeelshop is dé online groothandel in non-food horeca producten en horeca apparatuur en verkoopt alleen A-merken. Bij HorecaVoordeelshop vind je meer dan 100.000 producten, van horeca koelkasten tot horecameubilair. HorecaVoordeelshop onderscheidt zich op het gebied van service en kennis en beschikt over een vakkundig team dat meedenkt en adviseert.

Jouw KHN-voordeel
KHN-leden profiteren van 5% extra korting op het hele assortiment van HorecaVoordeelshop.nl. Om te profiteren van de korting gebruik je bij het afrekenen op horecavoordeelshop.nl kortingscode KHN2019.

Waarom HorecaVoordeelshop.nl?

  • Door klanten beoordeeld met een 9,2 op Kiyoh
  • Levering binnen 1 werkdag
  • Bestellingen 24/7 online plaatsen
  • Mogelijkheid tot installeren op locatie
  • Gratis bezorgd bij bestellingen vanaf € 250
  • Ruime voorraad
  • Scherpe prijzen

De merken die HorecaVoordeelshop verkoopt
Bij HorecaVoordeelshop koop je A-merken tegen scherpe prijzen. HorecaVoordeelshop is dealer van o.a. Bartcher, Combisteel, Saro en Gastro M. Op de webshop vind je naast horeca-apparatuur ook klein horeca materiaal zoals menumappen, pannen, grillplaten en kleding.

Het doel van HorecaVoordeelshop
Het doel van HorecaVoordeelshop is om te groeien tot de nummer 1 one-stop-shop binnen de non-food horeca groothandel. De hoge kwaliteit producten die HorecaVoordeelshop levert gecombineerd met hun onderscheidend servicelevel maakt hen de partner voor elke horecabedrijf.

De service die HorecaVoordeelshop biedt
HorecaVoordeelshop kan alle horeca-apparatuur installeren en monteren op locatie. Hierbij wordt een servicecontract aangeboden, waardoor je altijd werkende apparatuur hebt. Het team van HorecaVoordeelshop adviseert je graag over de mogelijkheden.  

Wat HorecaVoordeelshop uniek maakt
Als horecaondernemer hoef je nooit meer naar de groothandel te rijden voor kwalitatieve non-food benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat je tijdig worden geleverd, waar jij wilt.

Ben je niet zeker welk artikel je nodig hebt, neem dan contact met HorecaVoordeelshop op zodat wij je kunnen helpen bij het bestellen van het juiste product. Onze levertijden variëren per product, merk en aantal. De verwachte levertijd staat bij de producten aangegeven. Dit gaat om werkdagen.

Bij een bestelling vanuit Nederland of België vanaf €250,- bezorgen we jouw bestelling geheel gratis. Anders rekenen wij € 5.95 voor verzendingen in Nederland en € 7.95 voor verzendingen naar België.

Klantcontact binnen HorecaVoordeelshop
De tevredenheid van onze klanten staat altijd centraal, daarom blijft HorecaVoordeelshop bij iedere stap in contact met de afnemer zodat alles geregeld wordt naar de wensen van de klant. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan goede begeleiding zodat nieuwe ondernemers weten hoe en wat ze moeten doen met de nieuwe apparatuur die HorecaVoordeelshop levert.

Meer weten of direct profiteren?
Ga naar horecavoordeelshop.nl en gebruik kortingscode KHN2019 om direct met 5% KHN-korting te bestellen. Heb je hulp nodig, een vraag over een product of deskundig advies? Het team van Horecavoordeelshop is op werkdagen telefonisch bereikbaar via: 0320-320032 of per e-mail via: info@horecavoordeelshop.nl.

Expert op het gebied van al jouw horeca-artikelen, de online non-food groothandel, HorecaVoordeelshop.

Terug
Enquete
Doe de Personeelsscan
KHN Energiewet App banner

https://twitter.com/khn 787936653616742400