Nieuw: 5% korting op HorecaVoordeelshop.nl

HVS LOGO DIGITAAL-GROOT

HorecaVoordeelshop.nl is de online groothandel waar je eenvoudig en snel al je horeca non-food producten kunt kopen. Met meer dan 100.000 producten in het assortiment vind je in deze webwinkel altijd het artikel dat je zoekt. HorecaVoordeelshop.nl biedt producten van gerenommeerde A-merken tegen scherpe prijzen.

Jouw KHN-voordeel
KHN-leden profiteren van 5% extra korting op het hele assortiment van HorecaVoordeelshop.nl. Om te profiteren van de korting gebruik je bij het afrekenen op horecavoordeelshop.nl kortingscode KHN2019.

Waarom HorecaVoordeelshop.nl?

  • Door klanten beoordeeld met een 9,2 op Kiyoh
  • Levering binnen 1 werkdag
  • Je bestellingen 24/7 online plaatsen
  • Mogelijkheid tot installeren op locatie
  • Gratis bezorgd bij bestellingen vanaf € 250

Meer weten of direct profiteren?
Ga naar horecavoordeelshop.nl en gebruik kortingscode KHN2019 om direct met 5% KHN-korting te bestellen. Voor vragen of advies kun je bellen met 0320-320032 of mailen naar info@horecavoordeelshop.nl.

Over HorecaVoordeelshop.nl
De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel m.b.t. horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken. Zo bieden we bedrijfskleding aan die gepersonaliseerd kan worden, kunnen wij alle horeca apparatuur op locatie installeren en monteren en bieden we servicecontracten zodat u altijd werkende apparatuur heeft. We beschikken bovendien over een vakkundig team dat graag met u meedenkt en adviseert in mogelijkheden en oplossingen.

Terug
Enquete

https://twitter.com/khn 787936653616742400