Bijna 140 testlocaties en binnen 30 minuten de uitslag (antigeen)

Heeft een medewerker klachten en wil je dezelfde dag weten of hij besmet is met corona? Plan dan een test in bij Spoedtest.nl. Daar kan je dezelfde dag terecht en weet je binnen 30 minuten de uitslag. Zo zorg je dat iedereen veilig aan het werk kan en voorkom je onnodige uitval. Met de KHN-vouchercode krijg je 15% korting op zowel de snelle antigeentest als de PCR-test met internationaal reiscertificaat. De vouchercode kan je via onderstaand formulier aanvragen.

Jouw KHN voordeel

 • 15% korting op alle corona-tests (€ 5,90 korting op de antigeen-test, € 28,06 i.p.v. € 33,96 ex btw)
 • Je kunt dezelfde dag terecht voor een testafspraak (ook in het weekend)
 • Bijna 140 testlocaties door heel Nederland
 • Binnen 30 minuten de uitslag

KHN-vouchercode voor 15% korting

De KHN-vouchercode geeft 15% korting op alle tests van Spoedtest.nl en is bedoeld voor leden van KHN en hun medewerkers. Je kunt de vouchercode aanvragen via onderstaand formulier. We sturen hem dan dezelfde werkdag toe.

Zo werkt het:

 • Een horecamedewerker met (lichte) coronaklachten kan zelf een testafspraak maken via Spoedtest.nl en vermeldt de speciale KHN-vouchercode voor 15% korting;
 • Zorg dat de optie ‘Ja, ik wil een factuurspecificatie ontvangen’ wordt aangevinkt voor een btw-factuur. Er wordt dan gevraagd om de bedrijfsnaam en het btw-nummer van je bedrijf. Het is niet mogelijk achteraf een factuur aan te vragen;
 • Op de afgesproken datum en tijdstip meldt de medewerker zich bij de testlocatie met een geldig identiteitsbewijs. Na de test ontvangt de medewerker binnen 30 minuten de uitslag;
 • Bij een positieve uitslag (besmet), gaat de medewerker naar huis, meldt zich ziek en maakt ter bevestiging een testafspraak bij de GGD via coronatest.nl of 0800-1202;
 • Bij een negatieve uitslag (niet besmet), kan de medewerker gewoon aan de slag;
 • In alle gevallen houdt men zich uiteraard aan de geldende coronamaatregelen;
 • Let op: een medewerker hoeft niet aan de werkgever te melden dat hij/zij een coronatest heeft gedaan. Ook de uitslag hoeft niet gedeeld te worden. Spoedtest.nl is alleen verplicht een eventuele positieve uitslag te melden aan de GGD. Als werkgever word je dus niet geïnformeerd;
 • Tip: maak de KHN-vouchercode met je btw-nummer bekend in je team, dan kunnen medewerkers bij klachten op eigen gelegenheid een test plannen met 15% KHN-korting.

Sneller dan de GGD

Een betaalde antigeentest is vooral interessant als je een coronabesmetting binnen enkele uren wilt uitsluiten. Bijvoorbeeld voordat iemand begint aan een shift om onnodige uitval te voorkomen. Een test via de GGD is gratis, maar de uitslag volgt meestal een dag later.

Preventieve zelftesten

De test van de GGD en Spoedtest.nl zijn bedoeld voor mensen met (lichte) coronaklachten. Voor mensen zonder klachten is het verstandig regelmatig een preventieve zelftest te doen. Zo voorkom je besmetting binnen je team in een pril stadium. Via KHN kan je ook zelftesten tegen een scherp tarief bestellen, zie: khn.nl/zelftest.

Antilichamentest

Ben je gevaccineerd of hersteld en wil je weten of je antilichamen tegen Covid-19 in je bloed hebt? Dan kan je een serologische zelftest doen, zie khn.nl/sneltest. Let op: deze tests zijn niet bedoeld om een acute coronabesmetting vast te stellen of uit te sluiten.

Vragen en meer informatie

Kijk voor meer informatie over de tests van Spoedtests.nl op www.spoedtest.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met 020-2443292 (van 08:00 tot 00:00u) of info@spoedtest.nl.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Benut jouw voordeel

Ben je lid van KHN? Benut jouw voordeel dan! Vraag nu makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk!

Aanvraagformulier

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Informatie over het coronavirus vind je op khn.nl/corona.

Contactgegevens