5% korting op het gehele assortiment

HorecaVoordeelshop.nl is de online groothandel waar je eenvoudig en snel al je horeca non-food producten kunt kopen. In de webshop vindt je producten van gerenommeerde merken tegen scherpe prijzen. KHN-leden krijgen 5% korting op het gehele assortiment.

Jouw KHN-voordeel

KHN-leden profiteren van 5% extra korting op het hele assortiment van HorecaVoordeelshop.nl. Om te profiteren van de korting gebruik je bij het afrekenen op horecavoordeelshop.nl kortingscode KHN2021.

Waarom HorecaVoordeelshop.nl?

  • Door klanten beoordeeld met een 9,4 op Kiyoh
  • Levering binnen 1 werkdag
  • Je bestellingen 24/7 online plaatsen
  • Mogelijkheid tot installeren op locatie
  • Gratis bezorgd bij bestellingen vanaf € 250

Benut je terras optimaal met kuchschermen

Vanaf 28 april mogen de terrassen weer open. Eindelijk. Wel met een aantal beperkingen. Waaronder de 1,5 meter afstand en maximaal 50 personen op het terras, ongeacht de grootte. Met zogenaamde kuchschermen tussen tafels mogen tafels ook op minder dan 1,5 meter afstand van elkaar staan (zie toelichting). Op die manier kan je je buitenruimte optimaal benutten. HorecaVoordeelshop.nl heeft kwalitatieve en betaalbare kuchschermen die je op allerlei manieren kunt toepassen. Kijk hier voor meer informatie. Let op: de voorraad is beperkt dus OP = OP.

Meer weten of direct profiteren?

Ga naar horecavoordeelshop.nl en gebruik kortingscode KHN2021 om direct met 5% KHN-korting te bestellen. Voor vragen of advies kun je bellen met 0320-320032 of mailen naar info@horecavoordeelshop.nl.

Over HorecaVoordeelshop.nl

De HorecaVoordeelshop is de nummer 1 horeca groothandel met betrekking tot horeca non-food artikelen en horeca apparatuur. Van horeca keukenapparatuur, horeca kleding en keukengerei tot interieur en exterieur aankleding, wij hebben het allemaal opgenomen in ons ruime assortiment. Alle artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hier wordt nog eens extra kracht aan gegeven door regelmatig onze aanbiedingen te verversen. Wij verkopen uitsluitend A-merken, waarbij het assortiment iedere maand verder groeit. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. HorecaVoordeelshop is onderscheidend door het servicelevel naar een hoger plan te trekken. Zo bieden we bedrijfskleding aan die gepersonaliseerd kan worden, kunnen wij alle horeca apparatuur op locatie installeren en monteren en bieden we servicecontracten zodat je altijd werkende apparatuur hebt. We beschikken bovendien over een vakkundig team dat graag met je meedenkt en adviseert in mogelijkheden en oplossingen.

Meld je nu aan of vraag meer informatie

Vraag makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk. Ga daarvoor naar dit aanvraagformulier.