Extra service voor gasten die naar het buitenland reizen

Hotelgasten die naar het buitenland willen vliegen, moeten een recente, negatieve PCR-test overleggen. Als hotel kun je via KHN een speciale vouchercode aanvragen, waarmee je gasten tot 17,5% korting krijgen op een PCR-test bij een van 70+ testlocaties van Spoedtest.nl.

Jouw KHN-voordeel

Bij het aanvragen van de speciale KHN-vouchercode van Spoedtest.nl heb je twee opties:

  1. Jouw hotelgast krijgt 17,5% korting bij het boeken van een PCR-test
  2. Jouw hotelgast krijgt 10% korting bij het boeken van een PCR-test en als hotel ontvang je 7,5%*

KHN-vouchercode aanvragen

Direct profiteren

Via spoedtest.nl/khn-hotels kan je een speciale vouchercode aanvragen van Spoedtest.nl. Spoedtest.nl neemt dan contact met je op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt de vouchercode?

Nadat je de aanvraagprocedure hebt doorlopen, ontvang je een document met een QR-code, je unieke vouchercode en een uitleg. Dat document kan je op de balie leggen of verstrekken aan hotelgasten. Die kunnen dan met jouw vouchercode via Spoedtest.nl zelf een afspraak maken voor een PCR-test met korting.

Hoe wordt de testuitslag gecommuniceerd?

De gast ontvangt de testuitslag op het opgegeven emailadres. Is de uitslag negatief (niet besmet) dan ontvangt de gast ook een Engelstalig, internationaal erkend reiscertificaat dat bij het inchecken kan worden getoond. Is de uitslag positief (besmet) dan moet de gast uiteraard alle bijbehorende richtlijnen in acht nemen.

Wat kost een PCR-test?

Spoedtest.nl hanteert dynamische prijzen. Kijk op Spoedtest.nl voor de actuele prijzen. Er zijn twee varianten:

  1. PCR – Spoed (uitslag dezelfde dag): € 99,95 (incl. 21% btw)
  2. PCR – Economy (uitslag binnen 24 uur): € 79,95- (incl. 21% btw)

Welke bestemmingen vereisen een PCR-test en hoe oud mag deze zijn?

Elk land hanteert eigen eisen en de situatie verandert per dag. Bij de Veelgestelde Vragen op Spoedtest.nl staat een overzicht van de eisen van populaire bestemmingen. Gasten zijn zelf verantwoordelijk om de inreisbeperkingen voor het land van bestemming te controleren.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en het overzicht van alle testlocaties op Spoedtest.nl. Veel informatie staat bij Veelgestelde Vragen.

*De eerste uitbetaling is in de eerste week van augustus 2021 en daarna maandelijks, mits jouw vouchercode minimaal 50 keer gebruikt is (per maand).

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Benut jouw voordeel

Ben je lid van KHN? Benut jouw voordeel dan! Vraag nu makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk!

Aanvraagformulier

Statement (update)

Spoetest.nl weer aangesloten bij Testen voor Toegang en de CoronaCheck-app.

Vanwege een onderzoek vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), was de samenwerking tussen Spoedtest.nl en de CoronaCheck-app tijdelijk stopgezet. Vanaf heden wordt de samenwerking weer voortgezet, en kun je dus zoals gewoonlijk een QR-code als negatief testbewijs genereren in de CoronaCheck-app én een afspraak bij ons boeken via Testenvoortoegang.org.

Kijk voor meer informatie op spoedtest.nl/nieuws.