Download de gratis KHN App

Cursussen, workshops en trainingen KHN Amsterdam

KHN Amsterdam organiseert jaarlijks ongeveer 150 trainingen, cursussen en workshops op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Amsterdam. Ieder jaar maken ongeveer 1.700 deelnemers hier gebruik van.

 

 

Aanbod trainingen
U kunt deelnemen aan onze BHV-training of onze workshops volgen op het gebied van arbeidsrecht en overvalpreventie. Daarnaast hebben wij een aantal keer per jaar heel specifieke trainingen voor uw medewerkers: een training Barsmart, een workshop voor portiers of een training Eerste Hulp Bij Drank- en drugsincidenten in het uitgaanscircuit. Om gastcontacten te verbeteren en rendement te verhogen kunt u de workshop Upselling volgen of de workshop Hygiënecode als u op de hoogte wilt blijven op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne. Ons trainingsaanbod is primair Nederlandstalig. Sommige trainingen bieden we ook in het Engels aan.

Kortom, het aanbod is heel divers en wordt in de loop van het jaar vaak aangevuld.

Mist u een training of heeft u suggesties?
Wij horen het graag. In vooraf overleg kunnen we de Nederlandstalige trainingen eventueel ook in het Engels geven als de deelnemers hierom vragen. Het totale trainingsaanbod kan ook incompany aangeboden worden. Neem daarvoor contact op met KHN Amsterdam: amsterdam@khn.nl  of 020 627 40 65.

Aanmelden
Kies uw training uit onderstaand overzicht. U krijg vervolgens meer informatie over de gekozen training en u kunt zich direct online aanmelden.

Cursus Duurzame horeca & rendement (1 dag)

Steeds meer gasten vinden duurzaamheid en gezondheid belangrijk. Deze thema’s spelen een toenemende rol bij de keuze voor een bepaald restaurant of gerecht. U kunt dus met duurzaamheid gasten aantrekken en aan u binden. En wist u dat u ook nog kosten kunt besparen met duurzaam en gezond ondernemen?

English Hygiene Code Workshop at KHN Amsterdam (half day)

You want to responsibly and safely deal with food and drinks and you also want to make sure your employees are fully informed. All food companies must work in accordance with the HACCP principles, according to European legislation. These requirements have been set out in the Hygiene Code for the catering industry.

Training Veilig en alert werken in de horeca

In de training Veilig en alert werken in de horeca’ leert u ongewone situaties en verdacht gedrag sneller te herkennen. Door goed om u heen te kijken en te weten waar u op moet letten, kunt u voorkomen dat misdrijven echt worden gepleegd.

Training Effectief communiceren met uw medewerkers (hele dag)

Goed werkgeverschap is een term die je steeds vaker hoort. Maar hoe zorgt u hiervoor in de praktijk? En wat verwachten uw medewerkers van u? KHN organiseert een training ‘Effectief communiceren met uw medewerkers’ van een hele dag. Deze training biedt tips en concrete handvatten voor een modern personeelsbeleid.

BHV – Basic training for Emergency Response Officer – “Bedrijfshulpverlener” (one day)

The emergency response officer will act as a first response unit before the professional emergency services arrive, such as police, fire and/or ambulance. KHN Amsterdam and Chubb Fire & Security have developed a one-day Emergency Response Officer training course.

Workshop Upselling; Haal meer uit gastcontacten (dagdeel)

U wilt optimaal contact met uw gasten. KHN organiseert een workshop ‘Upselling’ van een halve dag. De horeca beweegt zich op alle vlakken van de gastvrijheidseconomie. Van toerisme, recreatie, vrije tijd tot zakelijke bestedingen.

Bhv-training KHN Amsterdam (1 dag + e-learning)

Als werkgever bent u verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Op grond hiervan moet u één of meer medewerker aanwijzen als bedrijfshulpverlener. Deze medewerkers hebben de taak om in een situatie die de veiligheid of gezondheid in gevaar brengt, maatregelen te nemen om de schade zoveel mogelijk te beperken. U bent en blijft verantwoordelijk voor de bedrijfshulpverlening en de veiligheid in uw bedrijf.

Cursus Arbeidsrecht KHN Amsterdam (1 dag)

Wat wijzigt er in het arbeidsrecht? De afgelopen tijd is het arbeidsrecht aanzienlijk gewijzigd. KHN heeft deze wijzigingen voor haar leden helder in kaart gebracht. Tijdens de cursus Arbeidsrecht die KHN Amsterdam organiseert, komen alle wijzigingen in het arbeidsrecht uitgebreid aan bod.

Training overvalpreventie/omgaan met ongewenst gedrag KHN Amsterdam (dagdeel)

U wilt vaardigheden leren om met meer zekerheid en effectiviteit op ongewenst gedrag te reageren en om te leren hoe te handelen bij een overval. KHN organiseert maandelijks trainingen van een halve dag voor overvalpreventie en omgaan met ander ongewenst gedrag, tegen administratiekosten.

Workshop Hygiënecode KHN Amsterdam (halve dag)

U wilt op een verantwoorde en veilige manier omgaan met eet- en drinkwaren en u wilt ook dat uw medewerkers daarvan op de hoogte zijn. Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca.

Training portiers KHN Amsterdam – Crowd control en drugsgebruik (halve dag)

U wilt als portier leren om ongewenst groepsgedrag te beperken. KHN Amsterdam organiseert een interactieve training van een halve dag: Crowd control en drugsgebruik. U leert vaardigheden om snel en effectief te handelen wanneer ongewenst gedrag door gasten vertoond wordt. Deze training is mede tot stand gekomen door input van politie, plein/straatmanagers en portiers.

Terug