Cursussen, workshops en trainingen KHN Amsterdam

KHN Amsterdam organiseert jaarlijks ruim 100 trainingen, cursussen en workshops op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Amsterdam. Ieder jaar maken ongeveer 1.700 deelnemers hier gebruik van.

 

 

Aanbod trainingen
Je kunt deelnemen aan onze bhv-training of onze workshops volgen op het gebied van arbeidsrecht en overvalpreventie. Daarnaast hebben wij een aantal keer per jaar heel specifieke trainingen voor jouw medewerkers: een training Barsmart of een training Eerste Hulp Bij Drank- en drugsincidenten in het uitgaanscircuit. Om gastcontacten te verbeteren en rendement te verhogen kun je de workshop Upselling volgen of de workshop Hygiënecode als je op de hoogte wilt blijven op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne. Ons trainingsaanbod is primair Nederlandstalig. Sommige trainingen bieden we ook in het Engels aan.

Kortom, het aanbod is heel divers en wordt in de loop van het jaar vaak aangevuld.

Mis je een training of heb je suggesties?
Wij horen het graag. In vooraf overleg kunnen we de Nederlandstalige trainingen eventueel ook in het Engels geven als de deelnemers hierom vragen. Het totale trainingsaanbod kan ook incompany aangeboden worden. Neem daarvoor contact op met khncursussen@khn.nl of 0348 48 94 76.

Aanmelden
Kies jouw training uit onderstaand overzicht. Je krijgt vervolgens meer informatie over de gekozen training en kan je direct online aanmelden.

Cursussen arbeidsrecht en personeel
Cursussen marketing
Cursussen veiligheid
Cursussen ondernemen in de horeca
Terug
Doe de Personeelsscan
Courses in English