image description
 

Bij het starten van een horecabedrijf komt veel kijken. Er komen veel vragen op u af. Wat voor type bedrijf ga ik starten en waar? Ga ik huren, kopen of neem ik een bestaand bedrijf over? Wie zijn mijn gasten en hoeveel personeel heb ik nodig? Heb ik eigenlijk wel de juiste kwaliteiten om een goede en innovatieve ondernemer te zijn? Daarnaast zijn er veel zaken waar u rekening mee dient te houden. Inschrijven bij de Kamer van Koophandel, aanmelden bij de belastingdienst, aanvragen van vergunningen en wet en regelgeving. 

Koninklijke Horeca Nederland, de brancheorganisatie binnen de horeca met meer 20.000 horecaondernemers als lid, voorziet u van informatie en advies door middel van een Aspirant lidmaatschap.  Vervolgens, wanneer u daadwerkelijk gestart bent,  helpen wij u graag ondernemen en geld te verdienen. 

Ons E- magazine helpt u op weg bij het nemen van de juiste stappen en verwijst u door naar de benodigde informatie!   

Vragen of meer informatie nodig?  
Klik op de volgende link of bel de afdeling Info & Advies 0348-489411 
 

Informatie

image

Informatie over allergenen: manier waarop is aan de horecaondernemer

Vanaf 13 december 2014 geldt de nieuwe allergenenwetgeving waarmee horecaondernemers verplicht zijn om allergeneninformatie beschikbaar te hebben voor gasten die hierom vragen. Om ervoor te zorgen dat deze wet ook gemakkelijk toepasbaar en praktijkgericht is, ging KHN de afgelopen maanden met de NVWA op bezoek bij horecaondernemers.

Contact

Blogs

Toont 0 resultaten.