image description
 

Bij het starten van een horecabedrijf komt veel kijken. Er komen veel vragen op u af. Wat voor type bedrijf ga ik starten en waar? Ga ik huren, kopen of neem ik een bestaand bedrijf over? Wie zijn mijn gasten en hoeveel personeel heb ik nodig? Heb ik eigenlijk wel de juiste kwaliteiten om een goede en innovatieve ondernemer te zijn? Daarnaast zijn er veel zaken waar u rekening mee dient te houden. Inschrijven bij de Kamer van Koophandel, aanmelden bij de belastingdienst, aanvragen van vergunningen en wet en regelgeving. 

Koninklijke Horeca Nederland, de brancheorganisatie binnen de horeca met meer 20.000 horecaondernemers als lid, voorziet u van informatie en advies door middel van een Aspirant lidmaatschap.  Vervolgens, wanneer u daadwerkelijk gestart bent,  helpen wij u graag ondernemen en geld te verdienen. 

Ons E- magazine helpt u op weg bij het nemen van de juiste stappen en verwijst u door naar de benodigde informatie!   

Vragen of meer informatie nodig?  
Klik op de volgende link of bel de afdeling Info & Advies 0348-489411 
 

Informatie

Voortgang overleg nieuw convenant Aziatische horeca

De organisaties van de Aziatische horeca zijn het met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) eens geworden over de hoofdlijnen van een nieuw convenant voor Gecombineerde...

Contact

Blogs

Toont 0 resultaten.