Skybird Social: Een perfecte website

skybird_social logo

Voordat potentiële gasten uw fysieke vestiging bezoeken, oriënteren zij zich steeds vaker online. Per maand wordt er in Nederland ruim een half miljoen keer online gezocht op het trefwoord ‘restaurant’, waarvan ongeveer de helft mobiel. Hoe scoort uw website door de ogen van de bezoeker? Laat via KHN gratis en vrijblijvend uw website checken!

Een zoekopdracht leidt vaak tot een bezoek aan de website van een gevonden horecabedrijf. Maar veel horecawebsites bieden bezoekers niet de ervaring die zij online verwachten. Met als gevolg dat zij uw fysieke vestiging niet (meer) bezoeken, waardoor u ongemerkt omzet misloopt.

Wat is van belang?

De online vindbaarheid van uw website is dus van groot belang. Maar nu ruim 90% van de mensen een smartphone of tablet heeft, is ook (of juist) de mobielvriendelijkheid van uw website belang. En vervolgens dat het bezoek aan uw website een concrete actie oplevert, zoals een reservering, bestelling, telefoontje, mail, appje, download (menu), share/like/follow, aanmelding nieuwsbrief of een simpel ‘navigeer me erheen’.

Laat gratis en vrijblijvend uw website checken!

Bent u benieuwd hoe uw website scoort door de ogen van de bezoeker? Vul onderstaand formulier in, dan krijgt u gratis en vrijblijvend een telefonisch consult met inhoudelijke terugkoppeling. Scoort uw website nog niet optimaal, dan helpen we u graag aan een website die een 10 scoort.

Een perfecte website? Wij regelen het voor u!

Onze partner Skybird Social bouwt in overleg met u een responsive website voor een eenmalig bedrag van € 950 (normaal € 1500) en € 45 per maand voor het bijwerken en beheren van uw website, inclusief hosting, back-up, beveiliging en up-to-date houden van plugins. Het enige dat ze van u nodig hebben, zijn teksten en foto’s, de rest regelen zij. Bel voor vragen met 015 781 09 00 of mail naar support@skybird.social. Bekijk ook de drie meest gestelde vragen van ondernemers aan Skybird.

Ik ben benieuwd hoe mijn website scoort!

Contactpersoon
Bedrijfsnaam
Adres website
Lidnummer
Telefoonnummer 
E-mailadres
Opmerking
Terug